5800 Güncelleme v40

Sponsorlu Bağlantılar

teamera05

Üye
    Konu Sahibi
5800 Güncelleme v40
arkadaslar benı 5800 kullanmaya basladım ve hiç bir şey bilmiyorum bu güncellemeler hakkında *#0000# yapıyorum sonra seçenekler güncellemeri kontrol et diyorum ediliyordiyo sonra hiçbir güncelle yok diyo. yazılım sürümü de ise v31,0,101 yazıyo v40 cıkmıs galiba ama güncelleme yapamıyorum arkadaslar pc suite demişler nasıl kurulcak nasıl yapıcam hiç bilemiyorum. yardım edebilecek birileri olursa çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: 35önder

scuf

scuf

Üye
telefonun ne renk eğer kırmızı ve mavi ise onlara daha güncelleme çıkmadı sadece siyah renkli olanlar için telefondan güncelleme var , gerçi bazı programlar varmış onunla v.40 yükleyenler var forumda vardı araştırabilrisn , bendede kırmızı var ben bir süre daha bekliycem telefona gelene kadar.

emretok

emretok

Üye
telefonun rengi ile ne alakası var anlamadım. çıkan güncellemeler türkçeye tam olarak çevrilmediğinden daha bizim için güncelleme olmadığını sanıyorum bekle biraz bu versiyonu da güzel. update için update programını da kurman gerekiyor güncelle dediğinde sana yardımcı oluyyor program üzerindeki notlarla

teamera05

Üye
    Konu Sahibi
telefonun yanındakı şeritleri soruyosan mavi benimki ve ben bu teli alalı 1 hafta olmadı ve hiç bir şey bilmiyorum bu symbianlarla ilgili güncelleme yapım dedim iyi oluyomus dediler azda okudum ama yok bilmemne kodu fln fisnat valla şöyle bastan kademe kademe anlatan bi sayfa bulursam iyi olcak hep parça parça baktımkafam allak bullalk oldu. bi yerde okudum güncellemyi görmeyince nemesis kur ordan kod gir fln sonra updaterden yükle fln kafam karıstı belki gereksiz bi konu olabilir siteninde yabancısıyım acıkcası telefonu alınca bole gezinmeye basladım :)

--------------- Ekleme ---------------

galiba suan yüklüyo onceden updaterı yüklediğimde pc bağladıgımda kablo ile güncel yok diyodu simdi 40,0,005 i buldu yukluyorum onuda nemesis varmıs onunla kod değşiyomus kodu degistirdim gordu suan yukluyom sonrada hard format atcakmısız herhalde onuda atcam bakalım ne olacak :) bayada uzun 137,6mb

aliçoooo

aliçoooo

Üye
telefonun yanındakı şeritleri soruyosan mavi benimki ve ben bu teli alalı 1 hafta olmadı ve hiç bir şey bilmiyorum bu symbianlarla ilgili güncelleme yapım dedim iyi oluyomus dediler azda okudum ama yok bilmemne kodu fln fisnat valla şöyle bastan kademe kademe anlatan bi sayfa bulursam iyi olcak hep parça parça baktımkafam allak bullalk oldu. bi yerde okudum güncellemyi görmeyince nemesis kur ordan kod gir fln sonra updaterden yükle fln kafam karıstı belki gereksiz bi konu olabilir siteninde yabancısıyım acıkcası telefonu alınca bole gezinmeye basladım :)

--------------- Ekleme ---------------

galiba suan yüklüyo onceden updaterı yüklediğimde pc bağladıgımda kablo ile güncel yok diyodu simdi 40,0,005 i buldu yukluyorum onuda nemesis varmıs onunla kod değşiyomus kodu degistirdim gordu suan yukluyom sonrada hard format atcakmısız herhalde onuda atcam bakalım ne olacak :) bayada uzun 137,6mb
arkadasım olay cok basit..Snn Ve Arkadasların gözünde cok büyüyor..Olay su yeni cıktıqı için her produt code cıkmıor belirli kodlara cıkıor zamanla diğerlerinede cıkıo..Eqer beklememek istiyorsan Nemesis ile produt codeni Euro red,blue ve navi'lerdn birisnn kodunu uygulayıp güncelleme yaparsın Nsu ile..Yok bn beklemek istiorm dersen beklersn..Olay isde dediğim tek cümlede bitior..

Revengeful

Emekli Yönetici
telefondan yapılan güncelleme tam güncelleme değildir zaten bilgisayardan nokia updater ile yapıcaksın. güncelleme yaklaşık 137 mb (verdiğim linkte Nadir arkadaşımız herşeyi anlatmış)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bence nemesis ile codu değiştir yükle kendi coduna güncelleme geldikten sonra orjnınal coduna yüklersin.

atahan0014

Üye
bekleyin !!!

scuf

scuf

Üye
siyah renkli olan 5800 yani son üretim olanlara v.40 verildi diye biliyorum onlar telefondan güncelleyebiliyor renkle bu bakımdan alaksı var , kırmızı ve mavi şeritli teller için cihaz no na göre zamanı gelince yükleme gelecektir beklemek gerek , güncellemeyide nokia Pc suite üzerinden kurusanız daha garanti olur .

teamera05

Üye
    Konu Sahibi
yaptım her şey için teşekkürler.

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
siyah renkli olan 5800 yani son üretim olanlara v.40 verildi diye biliyorum onlar telefondan güncelleyebiliyor renkle bu bakımdan alaksı var , kırmızı ve mavi şeritli teller için cihaz no na göre zamanı gelince yükleme gelecektir beklemek gerek , güncellemeyide nokia Pc suite üzerinden kurusanız daha garanti olur .

işimiz sakat olmasın
geç olsun güç olmasın di mi :nono::nono::nono:

RedLine57

Üye
merhabalar ilk önce konuma şöyle başlıyım 5800 siyah var bende şu anda pc suiteden güncelleme yapmak istiyorum ama görmüyor v31 var daha yenisi yok diyor normal telefondan sakın güncelleme yapmayın diyim size 80 kontürümü yedi daha güncelleme bitmedi.-29 kontürle dolaş dur şimdi :( sorum şu pc suiteden neden görmüyor siyahlar icin cıktı diyorda herkez pc suiteyi mi güncellemem gerekiyor diycem 2 gün önce indirdim internetten.?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
merhabalar ilk önce konuma şöyle başlıyım 5800 siyah var bende şu anda pc suiteden güncelleme yapmak istiyorum ama görmüyor v31 var daha yenisi yok diyor normal telefondan sakın güncelleme yapmayın diyim size 80 kontürümü yedi daha güncelleme bitmedi.-29 kontürle dolaş dur şimdi :( sorum şu pc suiteden neden görmüyor siyahlar icin cıktı diyorda herkez pc suiteyi mi güncellemem gerekiyor diycem 2 gün önce indirdim internetten.?
Arkadasım Boş Boşuna Kontürünü neden harcıyorsunki..Telefondan güncelleme işi hem sakat hemde wlansız yaparsan anormal kontürün gider..Senin su anda Produt code'ne güncelleme cıkmamıs.Nss ile produt codeni deqiştirip yap veya bekle..

tirbişon

Üye
arkadaşlar yardım 5800 kullanıyorum ve 2 gün önce telefonumu güncelledim daha sonrasında telefonumun özellikleri değiştiii kulaklıklardan bangır bangır ses gelirken azaldı şimdi duyulmayacak kadar az ve tuş kilidi kitlendiğinde ışık süresi uzun ise biraz daha yenıyordu ama şimdi tuş kilidi ile birlikte ekran da kararıyor ne yapmalıyımm yardım lütfen :((( çok pişmanım güncellediğime

scuf

scuf

Üye
telefonunuzu mümkünse nokia pc suite veya telefon üzerinden güncelleyin bunlar resmi yoldur , nemesis vs. gibi diğer programlarla güncellerseniz de olur ama çok dikkat etmeniz gerek kod vs. bunlara yoksa sorunlar çıkabiliyor , birde eğer farklı programlarla güncelleyipte sorun çıkarsa servis kabul etmiyor ve onarmak için para alıyor bilginize. Dediğim gibi en iyisi resmi yoldan güncellemeyi beklemek böylece hiç bir sorun olmaz .