5800 sürekli kendi kendini yeniliyor lütfen yardım ediniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkara_64

Konu Sahibi
5800 sürekli kendi kendini yeniliyor lütfen yardım ediniz
denemediğim yol kalmadı aklınıza gelebilecek tüm yolları denedim yazılımdır hard formattır yeniden flas yüklemedirvs...ama hala telefonum 2 dk da bir sürekli resetliyor ekran hafiften mavimsi oluyor ve pin kodu sormadan tekrar açılıyor servise gitmeden önce yapmam gereken varsa yardım etsin değilse servis yolu gözlemek zorunda kalacağım şimdiden tşkr ederim...

sessiz_kral

sessiz_kral

Üye
arkadaşım sanırım sendede benimki gibi aynı sorun mevcut. nedeni ise lanet olası virüstendir %90 tek çaresi yazılım attırman bende o şekilde çare buldum :oke:

aryscat

aryscat

Üye
Sen direk servise git. Formatla düzelmediyse daha fazla uğraşma derim.

erkara_64

Konu Sahibi
daha öncekigün servisten geldi resetleme sorunu yoktu telefon kapandı hiç açılmıyordu o yüzden göndermiştim servise tekrar servisle görüştüm gönderin dediler kalite kontrol aşamasında sorun çıkmış olabilir dediler garantiye kesin gidecek anlaşılan ben servis takip etmesini sevmiorum o yüzden açtım belki gitmeden birşeyler olabilir diye yinede tşkr ederim

laveled

laveled

Üye
servise ver

erkara_64

Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu servise gönderdim bakalım ne diyecekler sonucunu burda paylaşırım resetleme sorunu olan diğer arkadaşlarda bilgilenmiş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt