sorun hıc bır sekılde yapılan programlamada deıl batarya sallandıkca telefon kapanıyor kucuk bı kagıt sıkıstırmanız yeterlı tum 5800 aynı sorun fabrıka cıkısı

)) aldım agustosta 5800 kapanıyodu sarj yarıya dustugu zaman goturdum kabul etmedı hatayı teknosa servıse yonlendırdı servısle bıton ugrastım tam 4 kez servıse gıttı lanet olsun bu telefona dedım pişman oldum 864 lıraya aldıgım tel 500 dustu kısa sure once yenısını verelım dedıler dedım hayır parasını ıstıyorum o zaman tuketıcı haklarına gıdeceksın dedıler gıttım ugrastım haklı bulundum oda bı 4 ay falan surdum 2 gun once ıtıbarıyle bılırkısı rapor parası olmak uzere total de 894 ytl aldım kvk dan elıme saydılar parayı derım almayın 5800 benım hayatımda gordugum en sorunlu tel ben hata yaptım bıde dıyorum iikide öle olmuş aynı gun parayı aldıktan sonra gıttım nokia n97 mini aldım arada 150 ytl oynadı inanılmaz memnunum bu tuketıcı hakları olayıyla ılgılı bayagı bılgım var eger soru sormak ısteyen varsa pm atsın bana bıldıgım kadarıyla cvplayım kımsenın madur olmasını istemem iyi günler...kardeşim yaşanmış gercek olay)) aldım agustosta 5800 kapanıyodu sarj yarıya dustugu zaman goturdum kabul etmedı hatayı teknosa servıse yonlendırdı servısle bıton ugrastım tam 4 kez servıse gıttı lanet olsun bu telefona dedım pişman oldum 864 lıraya aldıgım tel 500 dustu kısa sure once yenısını verelım dedıler dedım hayır parasını ıstıyorum o zaman tuketıcı haklarına gıdeceksın dedıler gıttım ugrastım haklı bulundum oda bı 4 ay falan surdum 2 gun once ıtıbarıyle bılırkısı rapor parası olmak uzere total de 894 ytl aldım kvk dan elıme saydılar parayı derım almayın 5800 benım hayatımda gordugum en sorunlu tel ben hata yaptım bıde dıyorum iikide öle olmuş aynı gun parayı aldıktan sonra gıttım nokia n97 mini aldım arada 150 ytl oynadı inanılmaz memnunum bu tuketıcı hakları olayıyla ılgılı bayagı bılgım var eger soru sormak ısteyen varsa pm atsın bana bıldıgım kadarıyla cvplayım kımsenın madur olmasını istemem iyi günler...

bir daha nokı alırsam sırf merak için almıştım hayatımda ilk ve son olacak
blackberyy den şaşdım böle oldu taş gibi telefon şimdi arkadaşlar neden kötülüosun diecek ama şu bi gerçek 100 kişide varsa 90 kişide sorun var diyebilirim