5800 Sürekli Kapanıp Tekrar Açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Disco Kralı

Üye
    Konu Sahibi
5800 Sürekli Kapanıp Tekrar Açılıyor
bu sorunu yaşayan var mı başka?

mutluadam

Üye
evet benimde oluyor. 3 gün önce aldım telefonu ve 31. sürümü ama pek olmaz oldu.daha 3 gün oldu biraz anlayalım bakalım.

bende normal bilgisayardaki gibi java sayfaları açılmıyor. bu normalde böylemi yoksa bendemi böyle onu merak ediyorum. mesela mynet sohbet java ile açılan sayfa açılmıyor 5800 xm de. geçen mynet sohbette biriyle chatleşirken şu anda sony ericson cep telimden yazışıyorum senle demişti. bunu nasıl hallediyoruz?

muron70

muron70

Üye
bendede oluo ben v40 sürümünden sandım ama demkki ondan deil reset atıyo arada

esren090

Üye
:) sorun hıc bır sekılde yapılan programlamada deıl batarya sallandıkca telefon kapanıyor kucuk bı kagıt sıkıstırmanız yeterlı tum 5800 aynı sorun fabrıka cıkısı

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
2 ay önce aldım 5800 bende bahsettiğiniz gibi sorun olmadı bende ?

mutluadam

Üye
:) sorun hıc bır sekılde yapılan programlamada deıl batarya sallandıkca telefon kapanıyor kucuk bı kagıt sıkıstırmanız yeterlı tum 5800 aynı sorun fabrıka cıkısı

vay be demek öyle eminmisin kardeş deneyelim bakalım . çok saol. iy isiteymiş burası be :)

ama yok yav ondan olduğunu sanmam çünkü enerji gidecek kadar boşluk pek mümkün görünmüyor şimdi inceledim de.. hatta denemek için salladı mfalan kapak açıkken gitmedi. başka bi şey olmalı..

Denibo

Üye
hard format atmayı dene banada oluyordu simdi düzeldi

illegal_sair

illegal_sair

Üye
kardeşim yaşanmış gercek olay :))) aldım agustosta 5800 kapanıyodu sarj yarıya dustugu zaman goturdum kabul etmedı hatayı teknosa servıse yonlendırdı servısle bıton ugrastım tam 4 kez servıse gıttı lanet olsun bu telefona dedım pişman oldum 864 lıraya aldıgım tel 500 dustu kısa sure once yenısını verelım dedıler dedım hayır parasını ıstıyorum o zaman tuketıcı haklarına gıdeceksın dedıler gıttım ugrastım haklı bulundum oda bı 4 ay falan surdum 2 gun once ıtıbarıyle bılırkısı rapor parası olmak uzere total de 894 ytl aldım kvk dan elıme saydılar parayı derım almayın 5800 benım hayatımda gordugum en sorunlu tel ben hata yaptım bıde dıyorum iikide öle olmuş aynı gun parayı aldıktan sonra gıttım nokia n97 mini aldım arada 150 ytl oynadı inanılmaz memnunum bu tuketıcı hakları olayıyla ılgılı bayagı bılgım var eger soru sormak ısteyen varsa pm atsın bana bıldıgım kadarıyla cvplayım kımsenın madur olmasını istemem iyi günler...

erkara_64

kardeşim yaşanmış gercek olay :))) aldım agustosta 5800 kapanıyodu sarj yarıya dustugu zaman goturdum kabul etmedı hatayı teknosa servıse yonlendırdı servısle bıton ugrastım tam 4 kez servıse gıttı lanet olsun bu telefona dedım pişman oldum 864 lıraya aldıgım tel 500 dustu kısa sure once yenısını verelım dedıler dedım hayır parasını ıstıyorum o zaman tuketıcı haklarına gıdeceksın dedıler gıttım ugrastım haklı bulundum oda bı 4 ay falan surdum 2 gun once ıtıbarıyle bılırkısı rapor parası olmak uzere total de 894 ytl aldım kvk dan elıme saydılar parayı derım almayın 5800 benım hayatımda gordugum en sorunlu tel ben hata yaptım bıde dıyorum iikide öle olmuş aynı gun parayı aldıktan sonra gıttım nokia n97 mini aldım arada 150 ytl oynadı inanılmaz memnunum bu tuketıcı hakları olayıyla ılgılı bayagı bılgım var eger soru sormak ısteyen varsa pm atsın bana bıldıgım kadarıyla cvplayım kımsenın madur olmasını istemem iyi günler...

ben 1 ay olmadı cihazı alalı 2 ci defa farklı arızalardan dolayı kvk ya verdim cihazım ilk göndermede hiç açılmadı 2cisinde sürekli reset atıyor diye gönderdim ve hala kvk da işlem görüyor onarılıyor yüksek seviye gönderildi diye yazıyor dün sordum aynı arızan 3 farklı arızadan 5 defa cihaz gelirse değişim yapıyoruz dediler daha 2 sene var garantisinin bitmesine 1 ay da 2 defa garantiye gitti herhalde 2 senede 50 olur gibime gelior:)

Kitmir1982

Kitmir1982

Üye
bencede almayın derim :D no ya 3 defa basıyorsun telefon pert :D

scuf

scuf

Üye
valla bendende henüz böyle bir kapanma olmadı 1 ay oldu alalı teli , belki üretim yerlerindeki farklılıktan dolayı batarya tam oturmamış olabilir .

erkara_64

walla kardeş bataryadan sanmam çünkü telefonu kvk ya göndermeden önce telefoncu inceledi sorun aynen devam etti kvk ya verdim 2 hafta oldu hala bişi yok bence kvk yı gectim nokıa bile galiba bu telefona çözüm bulamadı:)bir daha nokı alırsam sırf merak için almıştım hayatımda ilk ve son olacak:)blackberyy den şaşdım böle oldu taş gibi telefon şimdi arkadaşlar neden kötülüosun diecek ama şu bi gerçek 100 kişide varsa 90 kişide sorun var diyebilirim

Godfather

Godfather

Üye
Suya felan düşürdüysen olabilir. bir temazsızlık varsa olabilir. Bataryada bir sorun varsa olabilir. Servise gitmeden anlamak çok zorrrrr...

erkara_64

zaten suya filan düşse kvk kabul etmez o kadar değillerdir bence:)telefon gelsin aynen açıklamayı yazacağım buraya insanlarda bilgi sahibi olsun bu konuda

dejavu5555

Üye
mrb arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım ben teli yeni aldığımda gelen ekran üzerindeki jelatini yeni çıkardım fakat bana anrmal gelen bişi geldi.xm tuşu varya sol üstte onun ışığı telin ekranına yansıyo dikey olarak baktığımda sizce normal mi sizlerde de var mı böyle bir şey teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt