Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 sol kulaklııktan ses gelmemesi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdem59tr
Üye
Konu Sahibi
5800 sol kulaklııktan ses gelmemesi
arkadaslar bende 5800 var 9 ay once aldım bugün kulaklıkgı takayım dedim baslı bi şarkı acayım dedim bi baktım sol taraftan ses hiç gelmio baska kulaklık taktım aynı servise götüreyim mi yoksa nokia satıs noktasına mı gideyim
uribaju
Üye
ilk once muzik oynaticinin ayarlarina gelip denge ayarini tam ortaya almayi dene olmazsa kulakligin ariza yapmistir degistir derim
erdem59tr
Üye
Konu Sahibi
denedim phılıps gogear mp3 calar kulaklıklarını denedim yine aynı sol taraftan ses gelio nokia kulaklılıgını mp3 e taktıgımda sol taraf calısıyo girişte bi sorun olabilir mi kulaklıgı biraz geri cektigimde sol taraftan gelio sagdan gelmi
uribaju
Üye
himm ozaman temassizlik var gibi..
erdem59tr
Üye
Konu Sahibi
tekirdağda oldugum için biraz sıkıntılı nokia shop var orada bişey yapamazlar dimi
uribaju
Üye
garantisiye gondersen hallederler cok buyuk bir sorun gibi gozukmuyor cunku.
erdem59tr
Üye
Konu Sahibi
yazlıga gitme durumum var 2 hafta içinde veremezlerki o var
uribaju
Üye
yakininda hicmi telefoncu yok?
erdem59tr
Üye
Konu Sahibi
varda garantisi gidicek ondan yazlıktan gelince veririm artık
ercan5800xm
Üye
aynısı bendede oldu.öle duruyo vermedim tamire.kulaklığın jackı nı takarken oldu.
seyfo_enkaz
Üye
jackı tamamen oturtmamış olabilirsin bi çok kez konu açıldı bunun için biraz sert giriyo en başta iyice zorlasaydın jackı gene olmuyosa garantiye ver telefonda jack girişi bozuktur