5800 sohbet ayarları acil!!

Sponsorlu Bağlantılar

frowell

frowell

Üye
    Konu Sahibi
5800 sohbet ayarları acil!!
Arkadaşlar uygulamarın içinde bulunan "sohbet" uygulamasını acınca kullanıcı kimliği şifre sunucu ismi erişim noktası web adresi gibi şıklar çoıkıyor bunun ayarını bılen varsa yardım edebilirmi?

sergeniii

Üye
aynen bendedee açılmıyoo yardımm !!!

can0607

Üye
bilen kimse yok galiba

lgkg300

lgkg300

Üye
Arkadaşlar uygulamarın içinde bulunan "sohbet" uygulamasını acınca kullanıcı kimliği şifre sunucu ismi erişim noktası web adresi gibi şıklar çoıkıyor bunun ayarını bılen varsa yardım edebilirmi?

Bildiğim kadarıyla bu servis Türkiye'de çalışmamaktadır. Nokia nın hemen hemen tüm symbian telefonlarında "sohbet" uygulaması mevcuttur. fakat Türkiye de çalışmamaktadır. mIRC gibi sohbetlerin server ayarlarını da uyguladım yine olmadı.

caglarrock

caglarrock

Üye
Bende C6 var sohbete girince Messenger, Yahoo, Gmail, Flickr gibi uygulamalar çıkıyor.

''zeus''

''zeus''

Üye
Arkadaşlar burda E71 için anlatmış çok az bişey, belki çözenler varsa işimize yarayabilir gerçi ben çözemedim ve pek bi faydası olmadı ... Şu ana kadar bu konu hakkında bulabildiğim en yakın sonuç bu , işimize yaramaz sanırım ... bi bakın derim.

----------Eklendi @ 18:27:47 ---------- Yazıldı @ 18:26:15 ----------

Burdan sohbet butonuna tıklayın , altta açıklamalarını göreceksiniz , genelde e serisinde mevcut bilgiler var sadece ... Yandan modeli seçebilirsiniz .

Üst Alt