5800 sms sorunu kafayı yicem!

Sponsorlu Bağlantılar

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
    Konu Sahibi
5800 sms sorunu kafayı yicem!
msj yazarken 2.sms'e geçtigi anda telefon aşırı yavaşlıyor bunun sebebi nedir sizce ? tuşlara basıyorum ekrana harfler 4-5 saniye sonra geliyor.:@:agla

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Dostum aynı sorunu eski telefonlarım 6600 ve 6680 de yaşamıştım...Ama sorunu birtürlü çözemedim...Sadece format atınca düzeliyor...Sana tavsiyem format atamam diyorsan eğer telefonunda program filan yüklüyse gereksizleri kaldır...Aynı şekilde tema ve oyunların gereksiz olanlarınıda kaldır...Eğer mesaj depolama bölümü olarak hafıza kartını kullanıyorsan telefon hafızasını seç...Eğer bunları yaptıktan sonra bir sonuca ulaşamazsan maalesef format atmaktan başka bir çözüm bilemiyorum...Bildiklerim bunlardan ibaret...Yararlı olması dileğiyle...İyi forumlar...

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ilgin için dostum. ama telefonda hiç birşey yüklü deil zaten içinde 6 gb hafıza kartı çıktı yani telefon boş ama genede yavaşlıo acaba virüs olablrmi diye düşünüoyum :S

--------------- Ekleme ---------------

yokmu anlayabilcek başka bir arkadaş ?

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartını çıkarttım ve msjları sildim tamamen genede 2. msja geçince yavaşlıyor telefon ya şaka gibi !

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşım maalesef her yeni ürün gibi bu ürünün de yazılımsal problemleri var. Bir süre bekleyip Nokia'nın firmware güncellemesini edinmelisin. Sanırım ancak firmware güncellemesi problemini çözecektir. Yine de senin için Nokia servisinde çalışan bir akrabam var onunla konuşup sana bilgi vereceğim.

mekintoss

Üye
T9'u kapat sorun düzelir

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
t9u kapatıp yazma dilini ingilizce ypman gerekiyo.

polithe1st

Üye
Arkadaslarin soyledigi gibi yazma dilini ingilizceye getirdigin zaman herhangi bir yavaslama problemi kalmiyor .

osnakli

osnakli

Üye
bu sorunu ne dilin ingilizce olmasıyla ne de t9'un kapatılmasıyla ilgisi var.
geçen bi düşünüdüm de nokia yeni çıkardığı ürürnlerde cep telefonunu test etmek için kendi elemanlarını değil direkt müşteriyi kullanıyo.
şimdi gelleim sorunun çözümüne...bu konu ve 5800'la ilgili bir çok sorunun halledilmesi için nokia şirketi 5800 için büyük bir güncelleme hazırlamkta.maxicep'te de haberi yayaınlanmıştı teknoloji haberleri kısmında.
2009'un son çeyreğinde bu tarih en erken eylul ayı olur sanıarım.yeni ve büyük bi yazılım verilecek ve bir çok sorun düzeltilmiş olacak.her ne kadar yabancı forum sitelerinde v.30......'cu versiyon çıktı da denilse güvenlik açısından nokia'nın firmware güncellemesini beklemekte fayda var.sonuçda 800 lira verip ucuz forumlardan yazılım yüklemeyin.
kafanıza mukayet olun ve eylul ayını bekleyin ya da benim gibi 1100'la mesaj yazın 5800!la konuşun(2 hattım olduğu için:))

erdemguven

Üye
kardeş yazma dilini ingilizce yap sorun ortadan tamamen kalkıyor...

akrepsedat90

Üye
arkadaşım tema kullanıyorsan ondandır orjinal temada hata vermiyor ama bask bi tema yukledigimde donmalar gercekleşiyor titreşim bile geç geliyor aynı sorun bende de yaşandı

anjelique85

anjelique85

Üye
ayarlar/dil/yazma dili ingilizce oldugunda düzeldi

Odysseus

Odysseus

Üye
Sorun çözümü belirlendiğine ve amacına ulaştığına göre konu kapatılmıştır.

Üst Alt