5800 Skyfıre

Konu Sahibi
5800 Skyfıre
Merhaba arkdaşlar ben usta bir 5800 xm kullanıcısıyım telefonumda kendi browseri hariç 2 tane daha browser kullanıyorum Skyfıre ve Opera mini
ikisinide çok seviyorum ama skyfıre bütün videoları açabildiği için genelde onu tercih ediyorum fakat 14 günlük deneme zamanım bitti ve 2 haftadır operayı kullanıyorum skyfıre yi silip geri yüklesem bile zaman hatasını veriyor nasıl uzatabiliriz yada ne gibi şeyler öneririsiniz ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

Tepkiler: aydın 05, tgygnç ve judi12

Ferzan

Üye
BUNU DENE

djnomek

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

abi ^'yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor^' diyo

Konu Sahibi
Deniz bende skyfıre var zaten uzatmam lazım bu onun içinmi ?

Bu arada denemedi deme geçmiş sertifika uyarısı çıkıyor

Arkadaşlar telefonunuz için sertifika almanız yada telefonunuzu hacklemeniz gerekiyor bunlarla ilgili forumda geniş bilgiler yer almakta. araştırın bulun sorununuzu halledin. kolay gelsin.

clltncr

Üye
Arkadasalar skyfire programin 3-4 aydir kullaniyordum, ancak 1 Temmuz itibariyle Ulkenizde kullanima yasaklandi diye bir not cikti ve artik kullanamiyorum/

Konu Sahibi
kardeşim galiba doru sölüyorsun ben tam dikkat etmedim bendede o not yazıyor ben sürüm bitti sanmıştım

you tube yasak sky fire yasak o yasak bu yasak su yasak bu bkanlıklar onune gelen sıteyi kapıolar..

skyfire süper bi uygulamaydı ama ben de temmuz hatası yüzünden kullanamyıorm artık çk kötü oldu

ewet sertifika kısıtlıyor ve açmıyor

bu arada artık facebook taki videoları izletmiyor ama direk telefona indiriyor fakat bu kez de görüntüyü açmıyor(çözünürlükten dolayı) sadece sesi yürütüyor ama videoyu en azından indiriyor pc ye atıp görüntüyü de izleyebiliyorsunuz..skyfire için hepimiz üzgünüz iyi biliridik rahmetliyi

yani 5800 ın kendi tarayıcısından bahsediyorum onu da belirtiyim..bu indirme işini yapan

sertifika tarafından kısıtlandı diyor uff. şunun video sorununu bi çözemedim operadan da izleyemiyorum

brkmslk

Üye
Arkadaşlar skyfire web browser'ı UK tarafından beli ülkelerde kullanma açtı aradaki uzak mesafeden dolayı türkiye gib baZI ülkelereden ayağını çekmiş durumda yapmamz gereken bence alternatif çözümler değil skyfire tarzı kalıcı web browser bulmak...

bn 3 aydır skyfire kullanıyorum no problem