5800 opera mobil 10 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
5800 opera mobil 10 sorunu
arkadaşlar..5800 kullanıcısıyım ve browser olarak opera mobil 10 kullanıyorum. Opera çok kullanışlı ve hızlı bi tarayıcı. Fakat bi sorunum var. Opera kullanırken telefon sürekli donuyor. Telefon dondugu zaman sorunun operadan kaynaklandığı anlaşılıyor ve bataryayı çıkarıp tekrar takmadan telefon kendine gelmiyor. Lütfen bi çözüm yolu söyleyin. Teşekkürler..

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Opera mobile çok ram harcıyor bu yüzden. çaresi ram i boşaltabildiğince boş tutmak.

emree17

emree17

Üye
dostum benim telde ole içinde 60 oyun var menüyü açamıyom :D
herşeyi sil..
gunde beş oyun xD

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Kardeç o donma bendede oluyor Fazla Sekme Açınca Ama ben bataryayı çıkarmıom Ramblow Kullanıyorum sorun ortadan kalkıo

omerynd

omerynd

Üye
galiba herkeste oluyor bu sorun. Gerçekten çok fazla ram harcıyor opera mobile . Çok fazla sekme açmamaya çalışıyorum ram boşaltmak için ramblow kullanıyorum ayrıca kullandığım sürece ev ekranını temel yapıyorum fark ediyor. Telefon çok isindiginda ram temizleme pek ise yaramıyor bence. Bataryayı çıkarıp birkaç saniye soğutmadan çok da performans göremezsin bence

tlgcn38

tlgcn38

Üye
opera 10da yen sekme nasıl açılıyor arkadaşlar?

omerynd

omerynd

Üye
alt tarafta üstüste iki kağıt resmi şeklinde tuş var ona tıkla.sağ tarafta boş sayfaya tıkla al sana yeni sekme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt