5800 siyah telefonumu hacklemek istiyorum lütfen yardım edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhanto

Üye
    Konu Sahibi
5800 siyah telefonumu hacklemek istiyorum lütfen yardım edermisiniz
5800 siyah telefonumu hacklemek istiyorum lütfen yardım edermisiniz...ben telefonumu yeni aldım ve totall recall programı yüklemek istedim fakat...lisans olmadığı için hata veriyor dün tüm gün sitede dolaştım ama halledemedim...lütfen rica ediyorum...hacklemeyi öğretirmisiniz....

serhanto

Üye
    Konu Sahibi
abicim indirdim de jafla flaşlayacaksın dediğin şeyi bilmiyorum...onuda anlatırmısın...

mangdaşire

mangdaşire

Üye
abicim indirdim de jafla flaşlayacaksın dediğin şeyi bilmiyorum...onuda anlatırmısın...
ilk önce jaf programını indir,sonra 166 mblik orjinal firmware dosyası var onu da indir,birde pc suite indir.eger flaş atarken 3-5 defa denemene ragmen telefonu görmezse telefonun yanındaki cdyi tak ve kur.kurarken sırasının şöyle olmasına dikkat et 1-orjinal fw kur,2-cd veya pc suite kur,3-jaf kur(her programı dogru sırayla kurarsan,jafı kurarken bişeyler degiştirilsinmi dicek hayır de).sonra indirdigin hackli fw dosyasını c/program files/nokia/...(çıkan klasörlere gir)/rm356 klasörüne gelip klasörün içine at degiştirilsinmi dicek evet de.sonrasını buradan bakabilirsin:

• Beğen
Tepkiler: afacan15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt