5800 şifre koyma

Sponsorlu Bağlantılar

simaros

simaros

Üye
    Konu Sahibi
5800 şifre koyma
Arkadaşlar benim sorunum 5800 da menüye şifre koyma mesela galeriye girerken şifreistemesini istiyorum nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler

omerynd

omerynd

Üye
galeriye falan koymayı bilmiyorum yoktur da galiba fakat dosya yada klasörlere şifre koyabilirsin. Ben crypto isimli programı kullanıyorum. Yada tuş kilidi kodu koyarsın tuş kilidinden çıktığında sorar şifre

simaros

simaros

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş pek işime yaramadı ama eline sağlık yinede

tlgcn38

tlgcn38

Üye
ev ekranında kapatma tuşuyla kitle de al sana en güzel şifre.. yada kaspersky 9u kur tlfna başkası kullanırken istediğin herşeyi tek tek gizle geri aldığında gir kodunu hepsi geri görünür olsun..

qpel

Üye
melon advanced device locks pro var bi bak işine yarayabilir yanlız görev yöneticisi programların bazıları bu programı kapattı mı işe yaramayabilir

punqermojo

Üye
Diger çeşitli uygulamalar bölümüne bak araştır vasa kullanırsın :)

sonsuzuyku07

sonsuzuyku07

Üye
Bende Çok Aramıstım zamanında bunu işine yarar mı bilmiyorum ama Ayarlar =>Telefon => Telefon Yönetimi => Güvenlik => Telefon ve Sim Kart => Tel. oto kilitlenme süresine gir yok deil kullanıcı tanımlı yap 1 dk yaz kilit kodu istersede 12345 yaz ( genelde o oluyo ) o zaman telefonunun tuşlarını kilitleyince 1 dk sonra bu kilit devreye giriyp kilidi girmeden açamıyosun eğer şifreyi deiştirmek istersen Ayarlar =>Telefon => Telefon Yönetimi => Güvenlik => Telefon ve Sim Kart => Kilit Koduna Girip Ordan Deiştirebilirsin (:

• Beğen
Tepkiler: mr.bell
YsF_90

YsF_90

Üye
BU LİNK içerisinde isteğine uygun bi program vardır elbet

ali.oren

ali.oren

Üye
melon advanced device locks pro var bi bak işine yarayabilir yanlız görev yöneticisi programların bazıları bu programı kapattı mı işe yaramayabilir

bu programi tek gecerim.
hemde turkce.
arka planda da gozukmuyor yani original gibi...

şaron

Üye
ali oren arkadaşım up etsende bizde kullansak :S türkçe madem arıyorm ama hep hatalı oluyor sertifika felan yardımcı olsan bi

Takipçi Satın Al

Üst Alt