5800 servis işleri tamam ama ben bişi anlamadım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
5800 servis işleri tamam ama ben bişi anlamadım
arkadaşlar internetten telefonumun servisdeki durumuna baktim hiçbirşey anlamadım bilgisi olanlar açıklama yaparsa sevinirim yazanlar şunalr

Model: N5800
Garanti Durumu: Garantili Onarım

Arıza açıklaması: ISIK SIZMASINA NEDEN OLUYOR-Titresim calismiyor (2222)-Yeni versiyon yazilim yklenmesi isteniyor (2608)-Gelen ses kalitesi kt (2908)-Sebeke hatasi (4200)-Ses / konusma hatasi (4400)-Zil / titresim hatasi (4500)-Kozmetik hata (4600) SAG UST TARAFTA KASA ACIKLIGI VAR-Tus takimi hatasi (5200) SES ACMA TUSU ZOR BASIYOR-Not: Kapaklarda soyulma ve cizikler var!!!!!
Aksesuarlar: MEMORY CARD YOKTUR-ON KAPAK

Yapılan işlemler: Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Telefonunuzu tozlu ve nemli ortamlardan koruyunuz.-Telefonunuzun kalibrasyonlari yapilmistir

Arkadaşlar sorunlar yapılmışmı teslim edilmeyi bekliyor diyor :bye2:

--------------- Ekleme ---------------

kalibrasyon felan nedemek yada açıklama sorunların yapıldığınımı açıklıyor ?

manialog

manialog

Üye
kasa acıklığı sorunundan bahsetmıssın yazılım güncelleme ayar yapmıslar ekran ayarlaması yapmıslar kalibrasyon dediği ama cok profesyonel bisey değil onu da söyleyeyim kasa acıklığı hakkında birsey yazmıyor artık telefon gelince anlarsın

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
valla ben sorunlarda yazdım onlar yapmadıysa onların şerefsizliği zaten 2 kere daha gider 2 sene içinde bana öyle geliyo hemen tüketici mahkemesine gidecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...