ca_sus
Üye
5800 servis işleri tamam ama ben bişi anlamadım
arkadaşlar internetten telefonumun servisdeki durumuna baktim hiçbirşey anlamadım bilgisi olanlar açıklama yaparsa sevinirim yazanlar şunalr
Model: N5800
Garanti Durumu: Garantili Onarım
Arıza açıklaması: ISIK SIZMASINA NEDEN OLUYOR-Titresim calismiyor (2222)-Yeni versiyon yazilim yklenmesi isteniyor (2608)-Gelen ses kalitesi kt (2908)-Sebeke hatasi (4200)-Ses / konusma hatasi (4400)-Zil / titresim hatasi (4500)-Kozmetik hata (4600) SAG UST TARAFTA KASA ACIKLIGI VAR-Tus takimi hatasi (5200) SES ACMA TUSU ZOR BASIYOR-Not: Kapaklarda soyulma ve cizikler var!!!!!
Aksesuarlar: MEMORY CARD YOKTUR-ON KAPAK
Yapılan işlemler: Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Telefonunuzu tozlu ve nemli ortamlardan koruyunuz.-Telefonunuzun kalibrasyonlari yapilmistir
Arkadaşlar sorunlar yapılmışmı teslim edilmeyi bekliyor diyor
--------------- Ekleme ---------------
kalibrasyon felan nedemek yada açıklama sorunların yapıldığınımı açıklıyor ?
Model: N5800
Garanti Durumu: Garantili Onarım
Arıza açıklaması: ISIK SIZMASINA NEDEN OLUYOR-Titresim calismiyor (2222)-Yeni versiyon yazilim yklenmesi isteniyor (2608)-Gelen ses kalitesi kt (2908)-Sebeke hatasi (4200)-Ses / konusma hatasi (4400)-Zil / titresim hatasi (4500)-Kozmetik hata (4600) SAG UST TARAFTA KASA ACIKLIGI VAR-Tus takimi hatasi (5200) SES ACMA TUSU ZOR BASIYOR-Not: Kapaklarda soyulma ve cizikler var!!!!!
Aksesuarlar: MEMORY CARD YOKTUR-ON KAPAK
Yapılan işlemler: Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Telefonunuzu tozlu ve nemli ortamlardan koruyunuz.-Telefonunuzun kalibrasyonlari yapilmistir
Arkadaşlar sorunlar yapılmışmı teslim edilmeyi bekliyor diyor

--------------- Ekleme ---------------
kalibrasyon felan nedemek yada açıklama sorunların yapıldığınımı açıklıyor ?