5800 sensör sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
5800 sensör sorunu
Telefonumun sensörleri bazen hiç çalısmıyor ya da çok geç açılıyor.Bazense hiç tepki vermiyor.Yana da çevirsem öle duruyor menü yatay olmuyor teli açıp kapattıgımda biraz kendine geliyor sonra yine aynı bu arada tel 5800 neden oluyor bu sorun ya ?

-cücü-

Üye
telefonunu servise götür bozulmuş olabilir

yazılımı yeniden yükle dostum,aynı sorun benim bi önceki yazılımda da mewcuttu,artık sorun kalmadı

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yükleyebilirim ? yeniden ?

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıntılı verseniz ne yapmam gerektigini bilsem suite ile hallederim ztn

Nokia Software Updater'i indir telefonu bağla pc ye sonra programı aç gerisini yaparsın anlamadım diyorsun 5800 fun club var oralarda biraz gezin forumda mevcut

Emperian

Üye
formda her yerde bu telefonun sorunlarından bahsediyorlar bu model kesin sorunlu

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkürler ama sorun sanırım çözüldü şimdi sensör canavar gibi direk telden yapmayı denedim olmadı ama şimdi yapmıyor telefon dan her türlü sürpriz bekliyorum bundan sonra şaşkınım..ilginç bi tel

--------------- Ekleme ---------------

Ya pcye indirip yapmaya çalısıyorum cihazı bulamıyor.

Nokıa'nın en cok bozulan telefonu ''5800'' bende var camdan asagı attım 2 ay once almıstım saygılar

Genel olarak nokia sensörleri böyle bazen geç tepki verebiliyorlar i-phone gibi olmasını beklememek lazım ama seninki normalden daha geç bir tepki veriyorsa uğraşma yazılım falan servise ver

lider_38

Üye
Nokıa'nın en cok bozulan telefonu ''5800'' bende var camdan asagı attım 2 ay once almıstım saygılar

hadi len ordan attığın bişey var ama bu telefon değil yalan atıyosun bence bırakın telefonu eleştirmeyi bende 5800 aldım bi kaç gün önce çok şükür bi sorun yaşamıyorum şarzı az gidiyor sadece telefonu temiz kullanmıyosunuzki elbet arıza verir kul yapımı sonuçta bencil değil sencil olun biraz

arkadaşım her konuda 5800 rezalet demeyi kes anladın telefonu folloş gibi kullanırsan 2 ay değil 2 gün içinde bozulur ilk partiler hatalı şimdi hiç bir hata yok alıcak arkadaşların kafalarını karıştırma !

iyi günler, 5800 alalı yaklaşık 3 hafta oldu, v.40 yükledim, program attım, tema attım, kinetik scrolling olayı ile birlikte ajanda, arama veya alarmlarda onayı iphone daki gibi yapılması süper oldu telefon değişti resmen. olayın özü alet canavar gibi çalışıyor bir sorun yaşamam inşallah. her olayda istisnalar vardır. lütfen cihazı bu derece kötülemeyelim, saygılar

--------------- Ekleme ---------------

telefonun kaçıncı parti olduğunu nasıl öğrenebilirim?

servise gerek yok arkadasim benm telde de oluyordu hatsiz tercihe alip tekrar normale aliyordum duzeliyordu ama gene olmuyorsa yazilim at sonra hard format en son servise gotur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...