5800 şarj süresi sorunu ve galiba çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
    Konu Sahibi
5800 şarj süresi sorunu ve galiba çözümü
Ben telefonu ilk aldığımda 2 saatte şarj olurdu, sonradan 1 saat 45 dakikada dolmaya başladı ama bunu sorun olarak görmemiştim. Dün başka bir odadaki prize taktım 2 saatte şarj oldu. 1 saat 45 dakikada dolunca erken bitiyordu şarjı. 2 saatte dolunca aynı kullanımda daha daha uzun gitmeye başladı.
5800 kullananlar söylesin kaç saatte dolduğunu?

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
2.15 dkda doluo telim daha 1 aylık

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
    Konu Sahibi
Enteresan. Bilen biri vardır umarım.

quest2

Üye
tel kapali iken hem daha kisa surede sarj olur hem de daha uzun sure gider

ayrica sicakliginda sarj olma suresine etkisi var.. asiri sicakta cok daha uzun surebilir..

sen sarj olma suresine kafani cok takma

ovi store dan Nokia Energy Profiler i indir pilin harcanimini ve sarj olurken durumunu grafik uzerinden gorebilirsin.. sarj 4.20 voltaja gelince durur..

alpking

Üye
Kardes 4 gün önce aldim bu teli 2 saatte sarj oldu kapalı sekilde gayette sorunsuz :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ben gece takıyorum sabah alıyorum :) hiçbi sorunlada karşılaşmadım :)

Lacrymosa

Üye
Çözümü yazmışsın ama ortada çözüm mözüm yok. O hevesle girenler istediğini alamayacak!

Telefonu yavaş şarj etmek şarjın daha uzun süre gitmesini sağlayabilir. Yani Turkcell'de 15 dakikada şarj eden aletle telefonunuzu şarj ederseniz yarım saat 1 saat sonra piliniz biter. USB ya da eski yavaş şarj eden cihazlardan kullanırsanız şarjınız daha uzun süre gider. Bu bilimsel bir şeydir.

SilentOne

SilentOne

Üye
sen gece tak gündüz çıkar teli bn ole yapıyon 2 bilemedin 3 günde gidir buqun rekor kırdım 4.günün akşam saat 8de bitti:d

JayJayyy

Üye
2 saatte doluyor.

rainlyx

rainlyx

Üye
her gece kapatıp sabah açmak yerine hep açık kalınca şarj daha uzun gidiyor... çüntü pda tarzı bu tür telefonlarda ilk açılışta bayağı bi enerji gerekiyor.

YsF_90

YsF_90

Üye
sen gece tak gündüz çıkar teli bn ole yapıyon 2 bilemedin 3 günde gidir buqun rekor kırdım 4.günün akşam saat 8de bitti:d

o batarya ile alakalı şarj süresi ile gece takıp gündüz almakla bi alakası yok. 5800 aldığım günden beri bende aynı şeyi yaparım ama sabah 8 de şarjdan aldığım telefon akşam 11'i zor ediyor...

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
    Konu Sahibi
Bunun bi ortası yok mu. 4 gün gidiyor diyenleri dalga geçiyorlar sanıyorum. 1 gün gitmiyor bu. Isterse 3 saat şarj olsun ama 1 gün idare edebilsin.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
kullanıma göre değişir süre..

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
telin kapalı olduğunda daha çok sarj kapasitesi olduğunu biliyorum ama

omerynd

omerynd

Üye
ben aşırı kullanıyorum telefonu sabahtan akşama kadar gitmiyor. Normal zamanlarda da bir buçuk gün falan gidiyord u memnunum yine de

kaan7

Üye
arkadaslar bnm sarj makınem bır gun yanımda degıldı.o gun dayımın makınesını kullandım.onunkı 6300 ve bnm makınmden daha uzun sure sarj ettı ve bn o hafta sarjı 6 gun ıdare ettım.sanırım uzun sure sarj eden uzun sure goturuyo dıen arkadas dogru soluyor.

scriptr

Üye
3 gün rahat gidiyor. şarj konusunda önceki telefonum gibi olmasada yine de iyi. 7 aylık telefon. bazen 1 saatliğine takıyorum bazen batarya boşalmadan. sıkıntı yok şimdilik bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...