5800/samsun i900

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozy3590

ozy3590

Üye
    Konu Sahibi
5800/samsun i900
arkadaşlar nokia 5800 cep telefonum var bunu satıp 2.el samsung i900 omnia alıp android kurmayı dusunuyorum.ama daha sonra ilerde sıkılırsam samsungu satarken fiyat çok düşmüş olcak diye düşünüyorum. sizce bu zamanda i900 almak akıllıcamı ?

harun22

harun22

Üye
2. el almak zaten düşündürüyor arızalımı değilmi belli olmaz . satarken fiyatın düşeceğide çok belli . 5800 satıp yerine sıfır bir telefon alabilirsen daha iyi olur. Bütçeni söylersen yardımcı olurum.

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
5800 sat üzerine para koy androidli bir telefon al daha iyi:oke:

ozy3590

ozy3590

Üye
    Konu Sahibi
peki o zaman şöle bi soru sorıyım 5800 satmayı düşündügümde piyasası ne kadar ocak ayına kadar garantisi var ve ayrıca onu satıp az bi para koyarak android yuklu hangi telefonu alabilirim yada kendimde yukliyebilirim problem degil.ama türkcell t10 filan istemiyorum :)

WarMaster666

WarMaster666

Üye
peki o zaman şöle bi soru sorıyım 5800 satmayı düşündügümde piyasası ne kadar ocak ayına kadar garantisi var ve ayrıca onu satıp az bi para koyarak android yuklu hangi telefonu alabilirim yada kendimde yukliyebilirim problem degil.ama türkcell t10 filan istemiyorum :)
ben 7-8 ay önce 340tl'ye satmıştım 5800'ı ama telefoncular ne kadara alır bilmiyorum. bende 2-3 hafta içinde telefon almayı düşünüyorum ve aklıma yatan en mantıklı telefon htc hd2 ister windows mobile kur ister android. inceleme imkanım oldu dokunmatiği çok iyi kamerasıda yeteri kadar iyi 2.el fiyatı 650tl civarında ama diyorsanki ben 0 alacağım Acer Liquid E'ye bir bak istersen oda 600-700 civarlarında sanırım özellik bakımından htc kadar olmasada fena sayılmaz

ozy3590

ozy3590

Üye
    Konu Sahibi
ben 7-8 ay önce 340tl'ye satmıştım 5800'ı ama telefoncular ne kadara alır bilmiyorum. bende 2-3 hafta içinde telefon almayı düşünüyorum ve aklıma yatan en mantıklı telefon htc hd2 ister windows mobile kur ister android. inceleme imkanım oldu dokunmatiği çok iyi kamerasıda yeteri kadar iyi 2.el fiyatı 650tl civarında ama diyorsanki ben 0 alacağım Acer Liquid E'ye bir bak istersen oda 600-700 civarlarında sanırım özellik bakımından htc kadar olmasada fena sayılmaz

tamam teşekkurler göz önünde bulundurcam yinede tavsiyede bulunmak istiyen olursa yorum bekliyorum :)

kaan555

Üye
n900 al derim illa nokia ise yoksa anroidli samsung

blackaid

blackaid

Üye
omnia eski telefon dediğin gibi satmaya kalktığında değeri iyice düser galaxy fit ace al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt