5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

bursacity

bursacity

Üye
anlayamadım hocam valla flashla ne güzel takılıyodum her yerde face video izliyodum şimdi açmıyor:D:D

salih1906baba

salih1906baba

Üye
eline koluna sağlık kardeşim ama ben olsam ellemem telimi.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
eline koluna sağlık kardeşim ama ben olsam ellemem telimi.
Sağolasında kardeşim zaten işi biliyorsan eğer riskinide doğacak hataları da az çok biliyorsun demektir o yüzden pek de korkacak bişey yok emin ol:oke:

kalpsizdj

Üye
flash izleyebilmek için bence flash sürüm 3.1 olanı kurun osaman izleyebilirsiniz

iskoc46

iskoc46

Üye
fw.rar link kırık:hmmm:off::nono:

zezu_5

zezu_5

Üye
slm arkadaşım eklemiş olduğun fotolar göçmüş telefona yüklemek istiorm ama neyin ne olduğunu göremiyorum bi zahmet fotoları güncellersen sevinirim

seyinaydin

Üye
yaa ben indirdim iki dosyayı klasöre kopyalayıp değiştir dedim ama kırmızı bi uyarı verio ve flash yapılamadı dio...fakat orjinaliyle flashlanabilio... biri bana güncellediği klasörü gönderebilir mi rica etsem cok acil lazım telefonum cok yavas ayrıca o dosyayla güncelleme yapmak istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşım eklemiş olduğun fotolar göçmüş telefona yüklemek istiorm ama neyin ne olduğunu göremiyorum bi zahmet fotoları güncellersen sevinirim
Resimler düzeltildi.

sduman

Üye
Slm kurulumu resimli olanı varsa yuklermisin pek anlamadım nereleri işaretlicemizi red blu euro 2 hangisin, seçeceğiz bunları ayrıntılı yazarsan yükliye biliriz koaly gelsin eline sağlık

--------------- Ekleme ---------------

[QUOTE=@n!wa+

Slm kurulumu resimli olanı varsa yuklermisin pek anlamadım nereleri işaretlicemizi red blu euro 2 hangisin, seçeceğiz bunları ayrıntılı yazarsan yükliye biliriz koaly gelsin eline sağlık

Son düzenleme:
keansue

keansue

Üye
Arkadaşım Öncelikle bu kadar uğraşıp bunu yaptıgın için teşekkürler fakat ben nasıl yükleyeceğimi anlamadım acaba tekrar anlatma şansın var mı ? Ayrıca flash işlemi nasıl yapılır ? Bu yaptıklarımı geri nasıl alabilirm..?
~Şimdiden Teşekkürler :bigstar:

kabablinko

Üye
"Tşk" Moskova :ehe

izmirli ece

Üye
Ya bende ovi rehber yok onu nasıl yükleyebilirim birde şu ipone tarzı tuş kilidini yapamadım çok sinirlerim bozuluyo biri yardımcı olsun lütfenn

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Ya bende ovi rehber yok onu nasıl yükleyebilirim birde şu ipone tarzı tuş kilidini yapamadım çok sinirlerim bozuluyo biri yardımcı olsun lütfenn
Onu devre dışı bıraktık dostum bu sürümde zaten İphone tarzı tuş açma için Slide Unlock'u dene.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
öncelikle cok tesekkürler amegine saglık art rep. uzun süredir yapmıs oldugun fw yi kullanıyorum sorunsuz ve mükemmel. yanlı bi hata yaptım. v51.006 fw kurdum simdi tekrar v50.005 kuramıyorum jaf hata veriyor vs hatalar. farklı yöntemle. senin fw nin ismini degistirip v51.006 nın üstüne kutdum ancak öyle kurdum eskisine göre hersey aynı ama yinede uyumsuz luk varmıs gibi. senden ricam degerli arkadasım yapmıs oldugun fw yi v51.006 ya uyumlu yapabilirmisin mümkünse. en cok hosuma giden se rehber ve müziklerde bi dokunusta yavasca asagı durmadan sürüklenmesi süpersin.

kabablinko

Üye
tşk

emr-erock

emr-erock

Üye
bişey söyliyimmi Bunlar için hiç costum firmvareye gerek yok ...

Üst Alt