@n!wa+*R
Üye
Anlayamadım neden sonradan öyle olsunki güncelleme de olamaz zaten son sürüm içindeki.bu fw de 1-2 ay once faceden vıdeo ızleyebılıyordum fakat sanırım flash 4 patladı
Anlayamadım neden sonradan öyle olsunki güncelleme de olamaz zaten son sürüm içindeki.bu fw de 1-2 ay once faceden vıdeo ızleyebılıyordum fakat sanırım flash 4 patladı
Sağolasında kardeşim zaten işi biliyorsan eğer riskinide doğacak hataları da az çok biliyorsun demektir o yüzden pek de korkacak bişey yok emin oleline koluna sağlık kardeşim ama ben olsam ellemem telimi.

Zaten bu sürüm içerisinde gömül Flash 4 var..flash izleyebilmek için bence flash sürüm 3.1 olanı kurun osaman izleyebilirsiniz
Resimler düzeltildi.slm arkadaşım eklemiş olduğun fotolar göçmüş telefona yüklemek istiorm ama neyin ne olduğunu göremiyorum bi zahmet fotoları güncellersen sevinirim
???"Tşk" Moskova![]()
Onu devre dışı bıraktık dostum bu sürümde zaten İphone tarzı tuş açma için Slide Unlock'u dene.Ya bende ovi rehber yok onu nasıl yükleyebilirim birde şu ipone tarzı tuş kilidini yapamadım çok sinirlerim bozuluyo biri yardımcı olsun lütfenn
Hemde öyle gerek varki...Sen tel üzerinde Z diskinde bi değişiklik yap elinden öperimbişey söyliyimmi Bunlar için hiç costum firmvareye gerek yok ...