İyi kullanımlar.tesekkürler
Özellikler yazılı ölç-tart karar ver..Yada dene o kadar zor bişey değil.?????Şimdiye kadarki en inanılmaz sürümüme bir göz at..[09.06.2010]5800 RM-356 Pro. Mod Editions
??????5800 v50 Hackli Modifiye Yazılımı 15.06.2010 by Haydar *YENİ EV TEMALARI EKLENDİ TSUNAMİ-ORANGE-VOD*
arkadaşlar bu iki yazılımdan hangisi iyi deneyen bilen varmı hangisini yüklemeliyim yardımlarınız için teşekkür ederim

ya @n!wa+*R , yazma diline ingilizceyi ekleyemezmisin ?
msj yazarken tr karakterlerden dolayı msj sayısı artmakta ve kucuk kucuk donmalar olmakta..(basılan harf yazmayıp , kendıne gelınce basılan rakamda ne kadar harf varsa yazması..)
aynı sorun ılk aldıgımdada vardı , yazma dılını ıngılızce yaptıgımda duzelmıstı..
Kutlamak laz1m senideSenin su en son iki yaz1l1m1n1 att1m telefon gitti. Simdikini yuklemeyeim dedim ama yine durmad1m yukledim. Telefonum yine gitti. Ya bu sen1n en son surumlerinde ne var anlamad1m. Art1k mod1f1ye f1lan yuklem1cem can1ma tak ett1 art1k valla --------------- Ekleme ---------------
Simdi yinemi tekn1k serv1se yoll1cam ya
böyle hata 1 yada 2 ki_iden birisin nas1l beceriyorsunuz anlam1yorum o derece 
Benden istediin extra _eye hala karar vermediim için bir _ey yazmad1m.hala cevap yok ?
arkadaşlar telefonumu böyle yapmak istiyorum fakat garanti bozuluyor mu lütfen yardım edin tel 5800xm
Telefonum bu sürümümü yükledikten yaklaşık 12 saat sonra kapandı ve bir daha açılmadı. Tekrar orjinal v50 güncellemesini kurmaya çalıştıysamda %98 geldikten sonra telefondan yanıt alınamıyor deyip hata verdi sürekli. Jaf ve Phoenix proglamlarıyla ayrı ayrı denedim ama nafile. Sanırım telefonun flashı yandı. Servise verdim mecburen. Size tavsiyem telefonunuzu riske atmayın!!!