O V50 yi hacklemeye yarıyor.RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx arkadaşlar bu dosya ne işe yarıyo ana dosya ve rofs2 rof3 ü kesin yüklüyoruz onu biliyorumda
RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx bu dosyayı yüklemesekte tel çalışıyo yüklesekte bu dosya ne işe yerıyo yani
@n!wa+*R izninle 5800 kullanıcılarına bi duyurum olacak;
Arkadaşlar siz de iyi biliyosunuz ki v500 de bir sürü problem var, ben v600 de gelmesini istediğimiz yenilikleri yazdım bi bakarsanız konuya iyi olur.lütfen destek olun,şimdiden teşekkürler...
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v600-konusu-359554.html

Bilmiyorum ve şarj asla genel olamaz kullanıma göre değişiklik gösterir o yüzden bir şey diyemiyecem.Ram blov şarjı yemez sadece Ramı boşaltır.fw çok güel olmuş ama nedense pirated in fw sini yüklediğimdede senin fw yi yüklediğimdede telefonumda şu hata meydana geldi tam dolu pil şarjı 7 saatte bitti mecbur orjinal fw yi yükledim acaba sebbebi nedir .... emeğine sağlık fw güzel olmuş
--------------- Ekleme ---------------
ram blow programı sarjı yiyor galiba ....
Sorun yok yeniden Falsh at yada format Navide asla sorun yaşamadım.telefon da navgasyona yada haritaları girildiğinde donu kalıyor. yeni iklediğin fw yükledim yine aynı sorun var.
evet çıkmadı ve yüklenmiyor bende o yüzden ekledim zaten gayet iyi entegre edildi.kardeş flash lite 4 u entegre ettin mi gerçekten,yani adobe kendi sitesinde bile 5800için bu güncellemeyi vermedi? Ayrıca yanılmıyorsam flash lite 4 ile flash player 10 videolari izlenebiliyor? Umarım entegre edebilmişsindir?

Evet.@n!wa+*R sağol dostum bir iki saat içerisinde hallettim hack işini çözdüm sitedeki anlatımların kolaylığı sayesinde. biraz telefonu açma işinde program bir iki nazlandı bulmakta ama olsun hallettim sonunda.
Bu arada Naivifirm isimli programla ilk indirdiklerim telefonun standart v50 hali sanırım, şu değiştirdiğimiz iki dosya. gerekirse onlarla flashlayınca orjinale geri dönüyor değil mi?
haafıza kartındaki resim ve vidyoları görmüyor tel?
tamam arkadaşlar halletim![]()

Hayır,Pc deki Oviye senk etmediysen tabii.Eğer senk işlemi olmuş ise pc den geri alabilirsin.Gece telefonu hacklemeyi başardım süper oldu ancak ovi rehber veya ovi senkranizasyon ikisinden birini çalıştıramadığım için rehberimi geri yükleyemiyorum çözümü var mi?
Sağolun..Sonunda yaptım sonunda yaptım yaahu ...
Arkadaşım gerçekten mükemmel bir iş yapmışsın tebrik ederim
Herşeyiyle mükemmel .. Fakat tek bir sorunum var . .Oda şöyle ;
Müzik çalarda ne yaptıysam ne ettiysem müzikleri veya herhangi bir video yu falan göremiyorum ...
Hafıza kartını biçimlendirdim .. Sonra tekrar attım dosyalarımı ..
Müzik çaları açıyorum bomboş .. Heryerde 0 - 0 - 0 - 0 heryerinde ..
Kütüphaneyi yenile yapıyorum .. Yine 0 dosya eklendi diyor ? Bi bakarmısınız arkadaşlar ? Bi yardım yaa :S
Hayır,Pc deki Oviye senk etmediysen tabii.Eğer senk işlemi olmuş ise pc den geri alabilirsin.
ama tıkır tıkır çalışıyor henüz hatasını görmedim 
Göremeyeceksinde zatentamamdır pc'ye senk etmiştim onla bağlar hallederim o zaman. çook teşekkür ederim ram'de boşluk olunca çok süper çalışıyor firmware. ilk hackim hatta hafıza kartı sim felan da çıkarmamışımama tıkır tıkır çalışıyor henüz hatasını görmedim
![]()
![]()

Bu tür bir yorum zaten almıştım ve tekrar Flash atılmasını önerdim
Kamera sesi kesinlikle yoktur.
Seçeneklerde boş kısımlar bulunmamaktadır.(Rom yamalarında Gizli Menüyü aktif etmişseniz geri alın.)
Resim klasörlerini farklı yerlere atman lazım,her klasörde bulunmaması lazım.

arkadaşlar benim tel 5800 siyah navifirm de en son hangisini seçmeliyim EURO 2 GUN BLACK var bumu acaba