5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

mustafaaydin90

Üye
RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx arkadaşlar bu dosya ne işe yarıyo ana dosya ve rofs2 rof3 ü kesin yüklüyoruz onu biliyorumda
RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx bu dosyayı yüklemesekte tel çalışıyo yüklesekte bu dosya ne işe yerıyo yani

etherkes

etherkes

Üye
@n!wa+*R izninle 5800 kullanıcılarına bi duyurum olacak;
Arkadaşlar siz de iyi biliyosunuz ki v500 de bir sürü problem var, ben v600 de gelmesini istediğimiz yenilikleri yazdım bi bakarsanız konuya iyi olur.lütfen destek olun,şimdiden teşekkürler...
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v600-konusu-359554.html

toligargala

toligargala

Üye
fw çok güel olmuş ama nedense pirated in fw sini yüklediğimdede senin fw yi yüklediğimdede telefonumda şu hata meydana geldi tam dolu pil şarjı 7 saatte bitti mecbur orjinal fw yi yükledim acaba sebbebi nedir .... emeğine sağlık fw güzel olmuş:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ram blow programı sarjı yiyor galiba ....

anyy_ra

Üye
telefon da navgasyona yada haritaları girildiğinde donu kalıyor. yeni iklediğin fw yükledim yine aynı sorun var.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx arkadaşlar bu dosya ne işe yarıyo ana dosya ve rofs2 rof3 ü kesin yüklüyoruz onu biliyorumda
RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx bu dosyayı yüklemesekte tel çalışıyo yüklesekte bu dosya ne işe yerıyo yani
O V50 yi hacklemeye yarıyor.
@n!wa+*R izninle 5800 kullanıcılarına bi duyurum olacak;
Arkadaşlar siz de iyi biliyosunuz ki v500 de bir sürü problem var, ben v600 de gelmesini istediğimiz yenilikleri yazdım bi bakarsanız konuya iyi olur.lütfen destek olun,şimdiden teşekkürler...
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v600-konusu-359554.html
:oke:
fw çok güel olmuş ama nedense pirated in fw sini yüklediğimdede senin fw yi yüklediğimdede telefonumda şu hata meydana geldi tam dolu pil şarjı 7 saatte bitti mecbur orjinal fw yi yükledim acaba sebbebi nedir .... emeğine sağlık fw güzel olmuş:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ram blow programı sarjı yiyor galiba ....
Bilmiyorum ve şarj asla genel olamaz kullanıma göre değişiklik gösterir o yüzden bir şey diyemiyecem.Ram blov şarjı yemez sadece Ramı boşaltır.
Teşekkürlerimle..
telefon da navgasyona yada haritaları girildiğinde donu kalıyor. yeni iklediğin fw yükledim yine aynı sorun var.
Sorun yok yeniden Falsh at yada format Navide asla sorun yaşamadım.

bybilal

bybilal

Üye
arkadaşlar bende ön 3 tuşun ışıkları artık yanmamaya başladıı !!!

meosenturc

meosenturc

Üye
emeği geçenlerin ellerine sağlık şimdiye kadar indirmeyi pek düşünmedim ayrıntılı geldi bi de şu PC suite bağlantı eksiği falan olmasın istiyordum ama bu ram meselesi biraz can sıkıntısı bi de belli başlı programlar için ihtiyaç var anlaşıldı ben bir girişeyim bakayım şu işe =) az sonra soru ve sorunlarımla karşınızda olurum herhalde =)

oktay2617

Üye
kardeş flash lite 4 u entegre ettin mi gerçekten,yani adobe kendi sitesinde bile 5800için bu güncellemeyi vermedi? Ayrıca yanılmıyorsam flash lite 4 ile flash player 10 videolari izlenebiliyor? Umarım entegre edebilmişsindir?

tlp

tlp

Üye
ya @n!wa+*R , yazma diline ingilizceyi ekleyemezmisin ?
msj yazarken tr karakterlerden dolayı msj sayısı artmakta ve kucuk kucuk donmalar olmakta..(basılan harf yazmayıp , kendıne gelınce basılan rakamda ne kadar harf varsa yazması..)

aynı sorun ılk aldıgımdada vardı , yazma dılını ıngılızce yaptıgımda duzelmıstı..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
kardeş flash lite 4 u entegre ettin mi gerçekten,yani adobe kendi sitesinde bile 5800için bu güncellemeyi vermedi? Ayrıca yanılmıyorsam flash lite 4 ile flash player 10 videolari izlenebiliyor? Umarım entegre edebilmişsindir?
evet çıkmadı ve yüklenmiyor bende o yüzden ekledim zaten gayet iyi entegre edildi.:oke:

meosenturc

meosenturc

Üye
@n!wa+*R sağol dostum bir iki saat içerisinde hallettim hack işini çözdüm sitedeki anlatımların kolaylığı sayesinde. biraz telefonu açma işinde program bir iki nazlandı bulmakta ama olsun hallettim sonunda.

Bu arada Naivifirm isimli programla ilk indirdiklerim telefonun standart v50 hali sanırım, şu değiştirdiğimiz iki dosya. gerekirse onlarla flashlayınca orjinale geri dönüyor değil mi?

bybilal

bybilal

Üye
haafıza kartındaki resim ve vidyoları görmüyor tel?

tamam arkadaşlar halletim :)

meosenturc

meosenturc

Üye
Gece telefonu hacklemeyi başardım süper oldu ancak ovi rehber veya ovi senkranizasyon ikisinden birini çalıştıramadığım için rehberimi geri yükleyemiyorum çözümü var mi?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Sonunda yaptım sonunda yaptım yaahu ...
Arkadaşım gerçekten mükemmel bir iş yapmışsın tebrik ederim :)
Herşeyiyle mükemmel .. Fakat tek bir sorunum var . .Oda şöyle ;
Müzik çalarda ne yaptıysam ne ettiysem müzikleri veya herhangi bir video yu falan göremiyorum ...
Hafıza kartını biçimlendirdim .. Sonra tekrar attım dosyalarımı ..
Müzik çaları açıyorum bomboş .. Heryerde 0 - 0 - 0 - 0 heryerinde ..
Kütüphaneyi yenile yapıyorum .. Yine 0 dosya eklendi diyor ? Bi bakarmısınız arkadaşlar ? Bi yardım yaa :S

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R sağol dostum bir iki saat içerisinde hallettim hack işini çözdüm sitedeki anlatımların kolaylığı sayesinde. biraz telefonu açma işinde program bir iki nazlandı bulmakta ama olsun hallettim sonunda.

Bu arada Naivifirm isimli programla ilk indirdiklerim telefonun standart v50 hali sanırım, şu değiştirdiğimiz iki dosya. gerekirse onlarla flashlayınca orjinale geri dönüyor değil mi?
Evet.
haafıza kartındaki resim ve vidyoları görmüyor tel?

tamam arkadaşlar halletim :)
|-)
Gece telefonu hacklemeyi başardım süper oldu ancak ovi rehber veya ovi senkranizasyon ikisinden birini çalıştıramadığım için rehberimi geri yükleyemiyorum çözümü var mi?
Hayır,Pc deki Oviye senk etmediysen tabii.Eğer senk işlemi olmuş ise pc den geri alabilirsin.
Sonunda yaptım sonunda yaptım yaahu ...
Arkadaşım gerçekten mükemmel bir iş yapmışsın tebrik ederim :)
Herşeyiyle mükemmel .. Fakat tek bir sorunum var . .Oda şöyle ;
Müzik çalarda ne yaptıysam ne ettiysem müzikleri veya herhangi bir video yu falan göremiyorum ...
Hafıza kartını biçimlendirdim .. Sonra tekrar attım dosyalarımı ..
Müzik çaları açıyorum bomboş .. Heryerde 0 - 0 - 0 - 0 heryerinde ..
Kütüphaneyi yenile yapıyorum .. Yine 0 dosya eklendi diyor ? Bi bakarmısınız arkadaşlar ? Bi yardım yaa :S
Sağolun..

Sorunuzun cevabı an sayfada S.S.S bölümündedir.

meosenturc

meosenturc

Üye
Hayır,Pc deki Oviye senk etmediysen tabii.Eğer senk işlemi olmuş ise pc den geri alabilirsin.

tamamdır pc'ye senk etmiştim onla bağlar hallederim o zaman. çook teşekkür ederim ram'de boşluk olunca çok süper çalışıyor firmware. ilk hackim hatta hafıza kartı sim felan da çıkarmamışım :D ama tıkır tıkır çalışıyor henüz hatasını görmedim ;) :box

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır pc'ye senk etmiştim onla bağlar hallederim o zaman. çook teşekkür ederim ram'de boşluk olunca çok süper çalışıyor firmware. ilk hackim hatta hafıza kartı sim felan da çıkarmamışım :D ama tıkır tıkır çalışıyor henüz hatasını görmedim ;) :box
Göremeyeceksinde zaten :)

Hayırlı kullanımlar.

kimyaci97

kimyaci97

Üye
Bu tür bir yorum zaten almıştım ve tekrar Flash atılmasını önerdim
Kamera sesi kesinlikle yoktur.

Seçeneklerde boş kısımlar bulunmamaktadır.(Rom yamalarında Gizli Menüyü aktif etmişseniz geri alın.)

Resim klasörlerini farklı yerlere atman lazım,her klasörde bulunmaması lazım.

uyarı tonlarını kapattım. kameradan ses gelmiyor artık.
gizli menü aktifti onuda kapattım.
şu resimleri bulma işini çözemedim. hala galeride resimlere bakarken navigasyonun resimleri de görünüyor.

fw için çoooook teşekkürler...:oke::oke:

zil sesi seçiminde bütün klasördeki mp3 amr gibi dosyaların hepsini tarıyor. 10 dk oldu hala sesleri açmadı. ya bir ilgilensen sevinirim.

bild

bild

Üye
arkadaşlar benim tel 5800 siyah navifirm de en son hangisini seçmeliyim EURO 2 GUN BLACK var bumu acaba

Üst Alt