5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

anyy_ra

Üye
ya arkadaşlar önceden flaslama işini cok rahat yapıyordum şimdi ise flaş atacagım zaman jaf taki 3 ışık yesil yanmıyor ayrıca dosya secme menusu acılmıyor nerede hata yapıyorum anlamadımki.

Aziz™

Üye
çok uğraş vermişsin gerçekten teşekkürden fazlasını hakediyorsun:10numara:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Aziz™;2394255' Alıntı:
çok uğraş vermişsin gerçekten teşekkürden fazlasını hakediyorsun:10numara:
:anlas: İyi dileklerin için bende teşekkür ederim..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
O hata değil sadece o font açıılıışşta o rakamlarıı göstermiyor o kadar font değişimi yaparak düzeltebilirsin:oke:
eved usta dediğin gibi yaptım ben saten ve sorun ortadan kalktı :) ayrıca bugun incelemek için bol bol zamanım oldu.ve tek kelime ile harikulade bir fw olmuş :oke:teşekkürü gerçekten hak ediyorsun:evet:emeğine sağlık kardeşim :)

anyy_ra

Üye
:anlas: İyi dileklerin için bende teşekkür ederim..

toprağım eline saglık bende yüklemek istiyorum ama dediğim gibi jaf tan flaş atmak için dosya secme işlemi yapamıyorum. bir yardımcı olsan.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
eved usta dediğin gibi yaptım ben saten ve sorun ortadan kalktı :) ayrıca bugun incelemek için bol bol zamanım oldu.ve tek kelime ile harikulade bir fw olmuş :oke:teşekkürü gerçekten hak ediyorsun:evet:emeğine sağlık kardeşim :)
:sarıl:
toprağım eline saglık bende yüklemek istiyorum ama dediğim gibi jaf tan flaş atmak için dosya secme işlemi yapamıyorum. bir yardımcı olsan.
Dostum arayabilirsen PM atim numarımı anca öyle yardımcı olabilirim

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
keşke oviyi tamamen kaldırsaydın...

draw1907

draw1907

Üye
adam yaptığına yapacağına pişman oldu neredeyse ya. arkadaşlar kullanmak istemeyen essahtan kullanmasın şahsen ben orjinali duruyo hiçte adamdan şikayetci deilim neredeyse bütün sayfaları okudum yazılanların %75 i aynı hiç bakmadan 1'inci sayfaya göre yorum yapmayın ALLAH için..

ellerine sağlık kardeş. gerçekten şahsen ben bu kadar soruya cevap vermezdim.

BurtiBurak

Üye
hocam kullanmış olduğunuz zil sesi ve mesaj tonunu yüklermisiniz lütfen?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

Bosnalı86

Üye
@n!wa+*R dostum,sen bakma bazı abuk sabuk yorumlara. Fw mükemmel olmuş,şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. konuyu başından beri takip ediyorum fakat bi süre susmayı tercih ettim.

Haritalarda sorun yok

Ovi mağaza Türkiye genelinde şu an için bağlantı hatası veriyormuş

Temaların hepsi yüklü olarak geliyor

Aynı şekil belirttiğin tüm programlar da fw ile birlikte kuruluyor.

Ev ekranı temalarının hiçbirinde en ufak bir sorun bile yok.

Tema efektini de beğendim,öncekilerden daha güzel

Konu başından beri bahsedilen sorunların hiçbiriyle şu ana kadar karşılaşmadım (2-3 gündür kurcalıyorum)

Kısacası için rahat olsun :naughty: Problem sıfır,yükleme yapamayan arkadaşlar fw'ye çamur atmak yerine sorunu önce kendilerinde aramayı bi deneseler :oke:

hisarbuselik1

Üye
Ovi Mağaza TÜRKİYE Çalışıyor sorunsuz Tabikii modifeye edilmemiş telefonlarda

anyy_ra

Üye
topragım kurdum. şimdi deneme asamasındayım. fakat dsn ayarlarına nereden girldiğini bir türlü bulamadım :) yardımcı olursan sevinirim.

lord_kanka

lord_kanka

Üye

Öncelikle süper bir iş çıkarmışsın :heyo: sadece bazı düzenlemeler yapılabilir onlardan şu şekilde ;
Seçili yerleri daha büyük yapabilirsen harika olur
Vip kontak bölümü bence gereksiz daha farklı bişey ekleyebilirsin
Kısa yollarda radyo yok onuda eklersen çok güzel olur
Sürekli mesaj yazan biri olarak yatakta mesaj yazınca teli çok hafif egmede dik moda geçiyor ona ufak bir ayar yaparsan çok güzel olur
Resimde en üstteki bölümde arayanın telde kayıtlı olmasına ragmen No'sunu göstermesi hoş değil ismiyle gözükmesi daha güzel olacaktır yapılabilirsen harika olur.

Bunlar eksiklik değil değişirse bence güzel olacak şeylerdir.

Selametle :bigstar:

emirkan25

emirkan25

Üye
teşekkürler eline saglık

mehce

mehce

Üye
Biraz önce yükledim gayet güzel bir sürüm olmuş eline sağlık

omerozel34

omerozel34

Üye