aliçoooo
Üye
tmm bekliyorumO zaman işim vardı upload etmedm şimdi bakıyorum
![]()
su firmwareyi cok merak ediyorum ya.harika birşeye benziyor gece rüyalarıma kaçtı valla 
tmm bekliyorumO zaman işim vardı upload etmedm şimdi bakıyorum
![]()
su firmwareyi cok merak ediyorum ya.harika birşeye benziyor gece rüyalarıma kaçtı valla 
Navide zaten hata yok dostum yazılı çizildi.Hata yok merak etmeIki 5800'a birden kurdum şuanda ram olayı güzel olmuş...sadece bende kamera sesi açık nedenini bilmiyorum ama sorun olmaz patch ile halledilir.zaten navigasyon için kullanmıyorum maps sorununa bakmadım bile.programlar sorunsuz çalışıyo..bilmiyorum bir hata göremedim ama olursa yazarım ...emeğine sağlık tekrardan

Anladım..Diğer yönden yapamamışsın ben şu an dosya upload ediyorum bekle o linli vercem direk kurulum yapacasın1o numara olmuş hocam eline sağlık. tel aşırı hızlandı aşırı gelişti... öncelikle tebrik ediyorum gerçekten...birde bi kaç problemim var temalar, bazı yeni eklenen programlar, msjlardaki conversations vs. yüklenmedi benm tele :S nedendir anlamadım tüm dosyaları kurmama rağmen bu bunlar eksik :S ?

V50 dosyaları indirilecek ve orjinale yine v50 dosyalarını Flash atarak dönebilirsin.Simdi Benim Sürümün V40 Ben Navifirmden V40 Dosyalarınımı İndirecem Yoksa V50 Dosyalarını İndiricem.Bu Modifiyeyi Yaptıktan Sonra Orjinale Nasıl Dönebiliriz
Beğenmene sevindim..Teşekürler kardeşim.Dostum ellerine sağlık süper bi modifiye yapmıssın![]()
İlk upload yarıda kaldı tekrar 4shared'a upload ettim tam bitti bu seferde o bişey dedi link vermedi öyle kaldıtmm bekliyorumsu firmwareyi cok merak ediyorum ya.harika birşeye benziyor gece rüyalarıma kaçtı valla
![]()
Walla kardeşim bu işi halledersen cok makbule gecicek.telefonumda suan yarm bir fw kullanorm.anorml bi taklma donmalar reset atmalar fln fln cok kötü deli oluyorumBeğenmene sevindim..Teşekürler kardeşim.
--------------- Ekleme ---------------
Orjinal font'a sahip alternatif de skyfire hatası düzeltilerek yeniden siteye upload edlimiştir.
İlk upload yarıda kaldı tekrar 4shared'a upload ettim tam bitti bu seferde o bişey dedi link vermedi öyle kaldı
bu işi en kısa sürede çözmeni bekliyorum.tekrar teşekkürlerAnladım..Şu an Zsahare'e yüklüyorum %21 bitsin ekliyeceğimWalla kardeşim bu işi halledersen cok makbule gecicek.telefonumda suan yarm bir fw kullanorm.anorml bi taklma donmalar reset atmalar fln fln cok kötü deli oluyorumbu işi en kısa sürede çözmeni bekliyorum.tekrar teşekkürler

cok tesekkür ederim.o zman yatmıcam beklicemAnladım..Şu an Zsahare'e yüklüyorum %21 bitsin ekliyeceğim![]()
bekliyorum koymanızı foruma 
cok tesekkür ederim.o zman yatmıcam beklicembekliyorum koymanızı foruma
![]()
Olan ney arkadaşım?sonuc ne oldu beklıyoruz bızde
Buyur dostumcok tesekkür ederim.o zman yatmıcam beklicembekliyorum koymanızı foruma
![]()

teşekkürler ustaOlan ney arkadaşım?
Buyur dostumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıziçinden çııkanıı direk klasöre at önceden ne varsa sil o iki klasörede at ve Flash rüyalarıına giren sürümün keyfine bak
Hiç yapayanlar için link ana sayfayada eklenmiştir.
eved indikten sonra birazdan rüyama qiren sürüme bakıcam
ilk defa fw yüklüyomuşum gibi oldum 
O hata değil sadece o font açıılıışşta o rakamlarıı göstermiyor o kadar font değişimi yaparak düzeltebilirsinusta bi hata farkettm açılırken.telefon sürümü yükledkten sonra ülkeyi secerken kinetic scrolling'de bi kasma meydana geldi.artı tarih saat ayarlarını girerken bazı rakamlar boş olarak gösteriyor.? neden oluyo bu.?
dostum bunun kurulumunu biraz dah ayrıntılı anltbilirmisin.. bi çok dosy eklemişsin ama tam olarak hangisini nsıl kullaanacağımı bilmiyorum da.
İlgin için minnettarım kardeşim..kurulum Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları bu bölümde zaten bi çok yerde var ordan baksan da @n!wa+*R arkadaşımz daha az işle uğraşsa...

Buyur dostumbenim soruma cevap yok muuuuu?
page ev ekranı temasını kullanırken aşağıdai menü ve rehber tuşları çalışmıyor ve yazılar çıkmıyor? acaba neyi yanlış yapıyorum. tşk.