5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Sponsorlu Bağlantılar

7610ncu

7610ncu

Üye
Simdi Benim Sürümün V40 Ben Navifirmden V40 Dosyalarınımı İndirecem Yoksa V50 Dosyalarını İndiricem.Bu Modifiyeyi Yaptıktan Sonra Orjinale Nasıl Dönebiliriz

kimyaci97

kimyaci97

Üye
eywallah. enaz 10 farklı denedim ama bu da denemeye deyer. yükledikten sonra gene yorum yazacağım. teşekkür ederim emeğinize.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Iki 5800'a birden kurdum şuanda ram olayı güzel olmuş...sadece bende kamera sesi açık nedenini bilmiyorum ama sorun olmaz patch ile halledilir.zaten navigasyon için kullanmıyorum maps sorununa bakmadım bile.programlar sorunsuz çalışıyo..bilmiyorum bir hata göremedim ama olursa yazarım ...emeğine sağlık tekrardan
Navide zaten hata yok dostum yazılı çizildi.Hata yok merak etme:evet:

İyi kulanımlar.

1o numara olmuş hocam eline sağlık. tel aşırı hızlandı aşırı gelişti... öncelikle tebrik ediyorum gerçekten... :) birde bi kaç problemim var temalar, bazı yeni eklenen programlar, msjlardaki conversations vs. yüklenmedi benm tele :S nedendir anlamadım tüm dosyaları kurmama rağmen bu bunlar eksik :S ?
Anladım..Diğer yönden yapamamışsın ben şu an dosya upload ediyorum bekle o linli vercem direk kurulum yapacasın:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Simdi Benim Sürümün V40 Ben Navifirmden V40 Dosyalarınımı İndirecem Yoksa V50 Dosyalarını İndiricem.Bu Modifiyeyi Yaptıktan Sonra Orjinale Nasıl Dönebiliriz
V50 dosyaları indirilecek ve orjinale yine v50 dosyalarını Flash atarak dönebilirsin.

KiN111

KiN111

Üye
Dostum ellerine sağlık süper bi modifiye yapmıssın :oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ellerine sağlık süper bi modifiye yapmıssın :oke:
Beğenmene sevindim..Teşekürler kardeşim.

Orjinal font'a sahip alternatif de skyfire hatası düzeltilerek yeniden siteye upload edlimiştir.

tmm bekliyorum :) su firmwareyi cok merak ediyorum ya.harika birşeye benziyor gece rüyalarıma kaçtı valla :D
İlk upload yarıda kaldı tekrar 4shared'a upload ettim tam bitti bu seferde o bişey dedi link vermedi öyle kaldı

maho0920

Üye
kardeş bu yama olmuyo o temalar porgramlar gelmiyo yardım pls acill:(((

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Beğenmene sevindim..Teşekürler kardeşim.

Orjinal font'a sahip alternatif de skyfire hatası düzeltilerek yeniden siteye upload edlimiştir.

İlk upload yarıda kaldı tekrar 4shared'a upload ettim tam bitti bu seferde o bişey dedi link vermedi öyle kaldı
Walla kardeşim bu işi halledersen cok makbule gecicek.telefonumda suan yarm bir fw kullanorm.anorml bi taklma donmalar reset atmalar fln fln cok kötü deli oluyorum:off: bu işi en kısa sürede çözmeni bekliyorum.tekrar teşekkürler

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Walla kardeşim bu işi halledersen cok makbule gecicek.telefonumda suan yarm bir fw kullanorm.anorml bi taklma donmalar reset atmalar fln fln cok kötü deli oluyorum:off: bu işi en kısa sürede çözmeni bekliyorum.tekrar teşekkürler
Anladım..Şu an Zsahare'e yüklüyorum %21 bitsin ekliyeceğim:oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
sonuc ne oldu beklıyoruz bızde
Olan ney arkadaşım?

cok tesekkür ederim.o zman yatmıcam beklicem :) bekliyorum koymanızı foruma :evet:
Buyur dostum içinden çııkanıı direk klasöre at önceden ne varsa sil o iki klasörede at ve Flash rüyalarıına giren sürümün keyfine bak :D

Hiç yapayanlar için link ana sayfayada eklenmiştir.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Olan ney arkadaşım?

Buyur dostum içinden çııkanıı direk klasöre at önceden ne varsa sil o iki klasörede at ve Flash rüyalarıına giren sürümün keyfine bak :D

Hiç yapayanlar için link ana sayfayada eklenmiştir.
teşekkürler usta :) eved indikten sonra birazdan rüyama qiren sürüme bakıcam :evet: ilk defa fw yüklüyomuşum gibi oldum :d:

suatkah

suatkah

Üye
page ev ekranı temasını kullanırken aşağıdai menü ve rehber tuşları çalışmıyor ve yazılar çıkmıyor? acaba neyi yanlış yapıyorum. tşk.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
usta bi hata farkettm açılırken.telefon sürümü yükledkten sonra ülkeyi secerken kinetic scrolling'de bi kasma meydana geldi.artı tarih saat ayarlarını girerken bazı rakamlar boş olarak gösteriyor.? neden oluyo bu.?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
usta bi hata farkettm açılırken.telefon sürümü yükledkten sonra ülkeyi secerken kinetic scrolling'de bi kasma meydana geldi.artı tarih saat ayarlarını girerken bazı rakamlar boş olarak gösteriyor.? neden oluyo bu.?
O hata değil sadece o font açıılıışşta o rakamlarıı göstermiyor o kadar font değişimi yaparak düzeltebilirsin:oke:

suatkah

suatkah

Üye
benim soruma cevap yok muuuuu?

page ev ekranı temasını kullanırken aşağıdai menü ve rehber tuşları çalışmıyor ve yazılar çıkmıyor? acaba neyi yanlış yapıyorum. tşk.

badsubh

Üye
dostum bunun kurulumunu biraz dah ayrıntılı anltbilirmisin.. bi çok dosy eklemişsin ama tam olarak hangisini nsıl kullaanacağımı bilmiyorum da.

etherkes

etherkes

Üye
dostum bunun kurulumunu biraz dah ayrıntılı anltbilirmisin.. bi çok dosy eklemişsin ama tam olarak hangisini nsıl kullaanacağımı bilmiyorum da.

kurulum Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları bu bölümde zaten bi çok yerde var ordan baksan da @n!wa+*R arkadaşımz daha az işle uğraşsa...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
kurulum Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları bu bölümde zaten bi çok yerde var ordan baksan da @n!wa+*R arkadaşımz daha az işle uğraşsa...
İlgin için minnettarım kardeşim..:sarıl:
benim soruma cevap yok muuuuu?

Buyur dostum içinden çııkanıı direk o 2 klasöre at önceden ne varsa sil o iki klasörede at ve Flash at.

Üst Alt