Aziz™;2394255' Alıntı:çok uğraş vermişsin gerçekten teşekkürden fazlasını hakediyorsun![]()
İyi dileklerin için bende teşekkür ederim..eved usta dediğin gibi yaptım ben saten ve sorun ortadan kalktıO hata değil sadece o font açıılıışşta o rakamlarıı göstermiyor o kadar font değişimi yaparak düzeltebilirsin![]()
ayrıca bugun incelemek için bol bol zamanım oldu.ve tek kelime ile harikulade bir fw olmuş
teşekkürü gerçekten hak ediyorsun
emeğine sağlık kardeşim 
İyi dileklerin için bende teşekkür ederim..
eved usta dediğin gibi yaptım ben saten ve sorun ortadan kalktıayrıca bugun incelemek için bol bol zamanım oldu.ve tek kelime ile harikulade bir fw olmuş
teşekkürü gerçekten hak ediyorsun
emeğine sağlık kardeşim
![]()

Dostum arayabilirsen PM atim numarımı anca öyle yardımcı olabilirimtoprağım eline saglık bende yüklemek istiyorum ama dediğim gibi jaf tan flaş atmak için dosya secme işlemi yapamıyorum. bir yardımcı olsan.
tamamdır söyle numaranı arayım topragım.
Dostum arayabilirsen PM atim numarımı anca öyle yardımcı olabilirim
Numaramı gönderdim tamamdır.tamamdır söyle numaranı arayım topragım.
Oviyi tamamen kaldırsam bile ikonu yinede kalıyor o yüzden ayrıca tekrar üzerine kurmayı dene kurulacatır ayrıca şu an ovi de bir bağlantı hatası mevcur türkiye olduğu içinde olabilir..keşke oviyi tamamen kaldırsaydın...
Zil sesi Nokia N8 reklam müziği sitede bulunmakta mesaj sesi ise 2-3 saniyelik hoş sakin br ton.hocam kullanmış olduğunuz zil sesi ve mesaj tonunu yüklermisiniz lütfen?
hocam kullanmış olduğunuz zil sesi ve mesaj tonunu yüklermisiniz lütfen?
Problem sıfır,yükleme yapamayan arkadaşlar fw'ye çamur atmak yerine sorunu önce kendilerinde aramayı bi deneseler 
sadece bazı düzenlemeler yapılabilir onlardan şu şekilde ;