Rich4arD
Üye
Zaten çözüm dolu yorum sayfaları ama birşey değişmiyor yine direk sorun yazılıyor..Hiç okumadan.![]()
Evet katılıyorum ....
Zaten çözüm dolu yorum sayfaları ama birşey değişmiyor yine direk sorun yazılıyor..Hiç okumadan.![]()
Anlaşılan telefonunu bulamıyor proğram..kardes jaf ta son bolumde
PPM Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02
CNT Flash file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_C03_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\RM-356_50.0.005_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,French,Turkish,German,Dutch
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
ne hatasıdır acaba lutfen bi yardım
--------------- Ekleme ---------------
lutfen yardım cıldıracam ya
Artık ovi hakkında konuşmorum.kerdeş Fw çok güzel olmuş fakat telefonuma program kurunca bazılarında arıza veriyor örneğin
telefona nokia messaging yükledim ama kurulum sihirbazına gelince bağlantı aranıyor diyor. wifi yanında durmama rağmen bi türlü bulmadı ayrıca ovi suit yavaş açılıyor demiştin onun için bayağı bi bekledim ama tık yok
Arkadaşım bulduğun noktalar tamamı ile saçma..bunu daha yuklemedim.daha dogrusu modifiyeli bi surum de yuklemedim. hersey hazir bilgisayarda kurulu sadece baglayacam telefonu atacam ne gerekiyosa tel in icine. ama hata/basari oranina bakiyorum.50 den fazla sayfa yazi yazilmis, herkesin derdi varda bi @n!wa+*R arkadasin yoksa ya bu adam cok guzel yapmis bunu. yada hata bulan arkadaslar profosyonel telefon kurcaliyici insanlar.@n!wa+*R arkadasim herhangi bir hata, yazilimi attiktan sonra ama ufacik bi hata ile karsilastin mi hic?(en son guncellemen icin konusuyorum).harf cikmadi diyolar yana yatti diyolar cabura batti falan?simdi makinede v 50 var bi suru program var kuracam bunu.... kursam mi kurmasammi? + kurmam icin bi sebeb ram 65 mb oluyo diyosun ve hizlaniyo diyosun.Yani nedir?