Bende dosya yolları doğru olmasına ragmen sayfalardakı yorumları okumamam ragmen bır turlu yakamadım ışıkları![]()
Evet yaw bi türlü bende yakamadım o ışıklar yanmadı :S :/

Zaten V50 modifiyeşimdi benim sorularım olacak birkaç tane. aradım ama net bir cevap bulamaadım.
1- v50 üstüne modifikasyon yapılır mı?
2- flashlama yaparken hata olursa (yarıda kesilirse) bu durum süzeltilebilir mi? (jaf: you will kill the phone) gibi uyarı veriyor.
3-hack yaptıktan sonra istediğimiz tema efektini kolayca yükleyebiliyor muyuz?
4-modifikasyonu beğenmezsek telefonu eski haline yine aynı yöntemle mi getirecez?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Kimsede yardım etmiyor nedense :S
--------------- Ekleme ---------------
Şöyle bir şey yazıyor jaf da
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
ayrıca ışıklarda yanmıyor
Dosya yollarıda doğru ama sorun nerde anlamadım..![]()
Evet yaw bi türlü bende yakamadım o ışıklar yanmadı :S :/
45 sayfada aynı sorundan yakınan ve yardım isteyen kişilere cevap yazılmakla beraber incelemeniz sizin yararınıza olacaktır.Bende dosya yolları doğru olmasına ragmen sayfalardakı yorumları okumamam ragmen bır turlu yakamadım ışıkları![]()
Zaten V50 modifiye
Flashda hata olmaz yarıda kesilirse yeniden sistemi, yüklersin
İstediğin efeckt'i yükleyebilirsin
Beğenmez isen eski ve orjinal sistemi yükleyebilirsin.
45 sayfada aynı sorundan yakınan ve yardım isteyen kişilere cevap yazılmakla beraber incelemeniz sizin yararınıza olacaktır.

flashlamayı yaptım sorunsuz yuklendi ama telefonda hiçbir değişiklik olmadı nedense. modifiye dosyalarını da atmıstım halbuki. ilginç
Yaptın ama hiç bi değişiklik yok ? ?

Haberin olduğundan emin değilim kardeşim o sayfalara bi göz gezdirsin insan işin ehli olur..Bunu bende biliyorum herhalde .... Haberim var ama denilenleri yapmama rağmen hala aynı yerdeyim bi türlü o ışıklar yanmadı yaa![]()

İlginç olmasını düşüneceğine daha dikkatli ol ve dosyaları kontrol et!flashlamayı yaptım sorunsuz yuklendi ama telefonda hiçbir değişiklik olmadı nedense. modifiye dosyalarını da atmıstım halbuki. ilginç
Haberin olduğundan emin değilim kardeşim o sayfalara bi göz gezdirsin insan işin ehli olur..![]()

FW dosyaların eksik ve gerekli yerlere atmamaşısın.Tmm bir daha göz gezdireyim ama boşuna gezdirmiyim ..
Şöyle diyim ;
Benim sorunumun cevabını - çözümünü - yanıtını bulabilirmiyim ?
Eğer öyleyse okuyacam yorumları![]()
FW dosyaların eksik ve gerekli yerlere atmamaşısın.
Bişey buluyorsunuz direk hata ile yazıyorunuz ama hata bile değil..Valla local moddan sonra normal olarak acıldı tel. Ama rom patcher yok. Yanı anlıcağınız hıçbir sey olmadı.

Bişey buluyorsunuz direk hata ile yazıyorunuz ama hata bile değil..
5800 v50 hack dosyasıda orjinali değişecek adama illa aynı şeyleri 40 defa yazdıracaksınız..![]()

FW dosyaların eksik ve gerekli yerlere atmamaşısın.

ve fullpage ev ekranında arama tuşlarını açamadım(kısayol olarak) dostum yine çok çok teşekkürler lütfen yanlış anlaşılmasın çok iyi bir fw millet yararlansın diye dedim kolay gelsin