@n!wa+*R
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çıkaracağım V60 Mod sürümünde Ovi'yi halledecğim gayet çalışacakacıkca solemek gerekırse sitedeki en saglam fw hepsını kullandım ama boylesını gormedım mukemmel bı paylasım eıne emegıne saglık naızane 1 kac bısey solıcem bıde bı soru sorcam musaıtsen
------------------------------------
ovi magaza ya gırmeme dısında hersey mukemmel
ya bıde bır sorum olcak simdi bu ovi harıta ucretsız navıgasyon sunuyor degılmı butun guncellemelerım ve harıtalam tam bıldıgım kadarıyla yardımlı ve tumlesık gps secip konumlama sunucusunu da kapattıktan sonra wireles yada sebekeyı kullanmadan konum bulması gerekıyor oyle degılmı suan bunları yaptım ve balkona koydum telı sanırım 20 dk falan suruyormus ılk seferınde bu bıldıklerımde bı yanlıslık varmı dogrumudur sadece bunu sormak ıstedım cunku 5800ımda suanda tek kullanamadıgım sey buyardımların ıcın sımdıden tesekkur ederım...
--------------- Ekleme ---------------
tamam kardesım baya bekledıkten sonra gps buldu yınede cok saol...
acıkca solemek gerekırse sitedeki en saglam fw hepsını kullandım ama boylesını gormedım mukemmel bı paylasım eıne emegıne saglık naızane 1 kac bısey solıcem bıde bı soru sorcam musaıtsen
ovi magaza ya gırmeme dısında hersey mukemmel
ya bıde bır sorum olcak simdi bu ovi harıta ucretsız navıgasyon sunuyor degılmı butun guncellemelerım ve harıtalam tam bıldıgım kadarıyla yardımlı ve tumlesık gps secip konumlama sunucusunu da kapattıktan sonra wireles yada sebekeyı kullanmadan konum bulması gerekıyor oyle degılmı suan bunları yaptım ve balkona koydum telı sanırım 20 dk falan suruyormus ılk seferınde bu bıldıklerımde bı yanlıslık varmı dogrumudur sadece bunu sormak ıstedım cunku 5800ımda suanda tek kullanamadıgım sey buyardımların ıcın sımdıden tesekkur ederım...
tamam kardesım baya bekledıkten sonra gps buldu yınede cok saol...
Çıkaracağım V60 Mod sürümünde Ovi'yi halledecğim gayet çalışacak
GPS olayını halletmişsin sanırım..
İnş. kardeşim bir aksilik çıkmaz ise modifiyeleyeceğiz..evet gpsi baya ugrastıktan sonra hallettım valla sabırsızlıkla beklıyorum kardesim calısmanı hersey ıcın saolasın...
Koray merhaba İLK DEFA TELFONUMU HACKLEYECEĞİM BU İŞİ NASIL YAPABİLİRİM...YARDIM LÜTFEEEEENNNNNNN
Yapamaman zaten seni Pro kullanıcı kılmıyor baba daha ne..
Alıntı: @n!wa+*R göndermiş. >Amacin ve dedigin nedir anlayamadimki? ilk yazimda zaten pro kullanici degilim dedim. ben sadelikten yanayim hicbir extra programa ihtiyacim yok sade ve performansi arttirilmis bir FW ye ihtiyacim var elinizde boyle bir FW varmi? varsa yayinlarmisiniz? Yoksa yapabilirmisiniz yada yapilmis olanina yonlendirebilirmisiniz diyorum. Var yada yok diyebilirsin konuyu nerden nerelere getirdin...
PM attım.yaa arkadaslar bırı bı cevap yazmayacakmı bana telefona kaç kez dediğiniz gibi yazılımı yukluyorum ama maalesef hacklenmıyor yani ev ekranı değişiyor, yazı fontu değişiyor ama rom ptcher felan uygulamalarda çıkmıyor bı yazılım yuklemeye kalktığımda sertıfıka sorunu verıyor jaf emulatör çalıştırmaya çalıştığımda USB ERROR hatasıı verıyor ama OGM JAF EMULATÖR ü direk çalıştırdığım zaman herşeyı uygulayabılıyorum artık saç baş yolmaaya başlıycam bı turlu yapamadım tarıflerınızı de ezberledım artıkama olmuyor olmuyor olmuyor pc mın yazılımı windows 7 bundan kaynaklanabılırmı eğer öyleyse ne yapabılırız ilgilenirseniz sevinirim
Daha önce dailymobile ve maxicep gibi sitelerden birkaç tane fwyi flaşlama yapmıştım
Ancak bu fw sorunlu.Şöyle ki:
başlangıçta önceki fw de patchler otomatik gelirken bunda her seferinde girip aktif etmek gerekiyor. (Auto yemiyor)
format attığınızda hepsi uçuyor (öncekinde uçmuyordu)
açılışta (önceki fw ing. olmasına rağmen) karakter sorunu yoktu, bunda var (pin girişinde rakam problemi var)
eski fw mi bulamadığım için şimdi dönemiyorum, en kısa zamanda eski fw a döneceğim.
Arkadaş emek vermiş ancak ben daha mükemmeline alışmışım galiba. Bu fw nedense pek tat vermedi bana, hevesimi kaçırdı.Yine de ellerine sağlık.
(Önceki fw dci-nr 5.0 a maxicepten bir arkadaşın modifiyesiydi)
Bence hiç oynamayıp arkadaşın daha önce yayınladığı v40 modifiyesini kullansanız bile bundan daha güzel çalışıyor.
[/B]Evet çıban başlarından biri daha gün geçmiyor FW ye kusmasınlar öfkelerini..Daha önce dailymobile ve maxicep gibi sitelerden birkaç tane fwyi flaşlama yapmıştım
Ancak bu fw sorunlu.Şöyle ki:
başlangıçta önceki fw de patchler otomatik gelirken bunda her seferinde girip aktif etmek gerekiyor. (Auto yemiyor)
format attığınızda hepsi uçuyor (öncekinde uçmuyordu)
açılışta (önceki fw ing. olmasına rağmen) karakter sorunu yoktu, bunda var (pin girişinde rakam problemi var)
eski fw mi bulamadığım için şimdi dönemiyorum, en kısa zamanda eski fw a döneceğim.
Arkadaş emek vermiş ancak ben daha mükemmeline alışmışım galiba. Bu fw nedense pek tat vermedi bana, hevesimi kaçırdı.Yine de ellerine sağlık.
(Önceki fw dci-nr 5.0 a maxicepten bir arkadaşın modifiyesiydi)
Bence hiç oynamayıp arkadaşın daha önce yayınladığı v40 modifiyesini kullansanız bile bundan daha güzel çalışıyor.
Şimdi de rompatcher kayboldu ortadan. ya delirecem, tam da ihtiyacım olduğu zaman kayboldu. Şimdi arkadaş kalkıp da yok sen flaşlamayı bilmiyosun falan demesin lütfen, çünkü önceki yazıları okuyorum hiç toz kondurmuyor kendisine. Arkadaşım çok rezil bir fw olmuş, sabah sabah sinirlerimi kaldırdı bu yüzden teşekkür edemiycem sana kusura bakma.
Tele reset at,direk Music klasörünün içine at harici klasör açma.acilll cevapppp
-------------------
kardesim tekrar meraba yalnız bı sorunum var fw ıle yenı farkettıgım dedıgın gıbı e:music icine 114 tane mp3 attım yalnız ne yaptıysam muzık player bunlardan 28 tanesını goruyor dıgerlerını hafıza kartında goruyorum ama playerda yok kutuphaneyı yenıle dedıgımdede 0 dosya eklendı dıyerek dıger muziklerı eklemıyor neden sence
Tele reset at,direk Music klasörünün içine at harici klasör açma.
Evet zaten o anlama geliyorreset at derken sadece kapatıp acıyımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?