anyy_ra
Üye
arkadaşlar bu sitedeki tüm fw'leri denedim.
izlenimleri aktarıyorum...(verilen emek için sonsuz teşekkürler)
güzl bi telefonunuz oluyor fakat bi yerden verirken bi yerden mutlaka eksik kalıyor.xp'nin modifiye edilmiş hali gibi düşünün mutlaka hata veriyor bi uygulamadan.
olumu yanları:genel temalar ve ev ekran temaları kusursuz.
kısayollar harika
hack olayı çok güzel
menuler özenle hazırlanmış font'lar çok güzel.ve baloncuklu mesajlaşma(tek kıskandığım budur)
olumsuz yanlarına gelince ne wifi'den ne nete bağlı olan hiç bir uygulamadan yararlanamıyorsunuz(iş bankası iş cep uygulaması ve youtube programı)web broser orijinalden daha yavaş olmuş sanırım bu da hafıza kartına tanıtıldığı içindir.
söyleyeceklerim bu kadar.hiç macera aramayın 2 günde en az 15 sefer flash erase yaptım ve sonunda orijinal red yükleyip fw olayını tarihe gömdüm.telefonununzdan en iyi şekilde yararlanmanın yolu orijinal kullanmaktır(hack bile yapmayın)
Fonttan kaynaklanıyor. Ben fontu değiştirdim sorun çözüldühocam neden pin kodunu girerken bazı tuşlar görünmüyor mesaj yazarken normal ama pin kodunu girerken tuşlar yok
Sorun dahi değil neyse..Flash 4 orjinal ve 5800 için çıkartılmadı ama ben en iyi performans için koydumeet sorun çözüldü font ile flash lite 4 fake galiba videolar açılmıyor yine
Ovi türkiyede bir sorun vermekte.arkadaşlar sizde ovi mağaza açılıyormu ? ben açamadım birtürlü. web ten ovi strore girdiğim zamanda kilitleniyor. Opera da denedim orada da kilitleniyor. Acaba bu ovi store ile ilgilimi ?
Teşekkürler.güzel olmuş ellerine sağlık
walla kararsız kaldım yapmıycam ama bununla ilgili bi sorum olcak internetden rahat rahat vido izleyebiloz mu
1.Ovi zaten kaldırıldı bu sürümde,devre dişı bırakıldı.Arkadaşlar Ovi türkiye sorunsuz çalışıyor. Burdaki yazılımı yüklüyenler de sadece çalışmıyor yani bu bir hatadır fakat bunu yapan kişi hiçde kabul etmiyor hatasını
OVİ STORE Normal telefonlarda sorunsuz çalışıyor Bilginize
burdaki yazılımı yüklerseniz çalışmıyacaktır.
Teşekkürler..ouww ugraşmışsın baya eline saglık
ben ovi mağazayı orijinal telefonumda sorunsuz kullanıyorum bunu nerden çıkardınız türkiye'de hata verdiğini...3.Ben burda hata bende değil falan demiyorum fakat Ovı gerçekten Türkiye de hata verıyor..
ben ovi mağazayı orijinal telefonumda sorunsuz kullanıyorum bunu nerden çıkardınız türkiye'de hata verdiğini...
burdaki eleştirleri lütfen dikkate alın ki yarın yeni bi fw çıkardığınız zman bu olumsuzlukları göz önunde bulundurup daha mükemmelini yapasınız.
birinin beğendiğini diğerinin de beğenecek gibi bi zorunluluğu yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?