5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

Rich4arD

Üye
Arkadaşım valla senin şu konuların süper süper de sen bunlara bide video lu anlatım yapsan telefon içinde !!! Nedir buu yaaa offf anlatımın güzel değil arkadaşım herşeyi ayrıntılı anlatmıyorsunkii !! Tek yaptığın fw yi tanıtmak .. Birazda anlatım yapsan :S Videolu anlatım lazım bak yaptım ben bnu ama nasıl yaptıgımı bilmiyorum :S Temalar falan gelmedi :S Yazdığın bi ton şey olmadı hatta ve hatta telefon ilk aldığım haldeki gibi !! Hiç bi değişiklik yok temalara girdim tek tema vardı oda normal siyah temam .. Bişey anlamadımki :S Kardeşim senin bu fw lere videolu anlatım veya normal ayrıntılı anlatım lazım yaw :S Tmm yapan yapıyor fakat yapamayanlar ne olacak ? Benim gibi değişik olanlar ne yapacak ? Farklı yapanlar farklı gelenler ne olacaak ? Offf :S

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bundan önce kaç konumda anlattım nasıl yapılacağını bu benim suçummu senin bilmemen?

Kaç konuda belirttim halada bilinmiyorsa yuh derim ben anlatımım gayet iyi fakat artık öyle şu şuraya bu buraya ile uğraşamıcam baba ben nette bulursun araştır bak Flash nasıl oluyor.

Sıkça sorulan sorular kısmıda var sorunu bneden önce orada arıştır

Rich4arD

Üye
Her neyse yaptım çözdüm herhalde
Peki sonra şöyle bi ekran geliyor

V 50.0.005

Local
mode

NOKIA

Bu ekran geliyor ..
Ondan sonra orda bayaa uzun bi süre bekledim bişey olmadı ..
Orda orası gelince ne yapıcaz ? Devamında ? Telefon açılmıyor bekliyorum bekliyorum hep o ekranda ?

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Tamam-yüklenmiş Local yani test moduna geçmiş.Sen Usb direk çııkar ve bataryayıı çkararak teli aç kullanmaya başla.

Rich4arD

Üye
Tmm zaten çıkardım usb yi şimdide bataryayı çıkarayım sonra açayım deilmi ?

--------------- Ekleme ---------------

Yok olmadı yine olmadı yine olmadı !!! Tmm yüklendi diyorsunda peki niye böyle oldu ??
Başlangıç teması windows 7 deil temalarda windows 7 bile yok !! temalarda tek bi tane var oda siyah olan orjinal sound wawe teması işte !! Hem yüklendiyse neden telefonun btün herşeyi senin eklediğin fotolardan farklı ? Hiç bişeyi senin fotolardaki gibi deil herşeyi 0 alınmış telefon gibi hiç bi değişiklik yok :S
Yok yaa ben derdimi anlatamıyorm :S Fotolar çekicem eklicem .. Bi ilgilenin !!

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
İİkinci kez yazmaktayıım..

Ana sayfada sııkça sorular bölümüne bakman senin yararına!

Rich4arD

Üye
Arkadaşım bişey yapıyorsak bilmeden yapmıyoruzdur !!!
Baktım oralara !!

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Adam gibi bakınız o zman.

Rich4arD

Üye
Arkadaşım adam gibi anlat o zaman !!
Baktık diyoruz hepsi tmm diyoruz Yardımcı ol diyoruz bizi aynı yere yönlendirme diyoruz okudugumuz yerlere tekrar yönlendirme diyoruz !!!

Rich4arD

Üye
Heyy allahım yaa :S
Arkadaşım sana tek bişey söylicem !! Anlatımın yeterli değil tmm mı ?
Sen iyice ayrıntılı anlatki başka konularda aramak zorunda kalmayalım !!

tekrar flash attım programda done yazdı en son sonra tel restart atılıyor dedi ve yeni bi pencere cikti telefon açılamıyor diye.
becerdin telimi saol.

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
tekrar flash attım programda done yazdı en son sonra tel restart atılıyor dedi ve yeni bi pencere cikti telefon açılamıyor diye.
becerdin telimi saol.
"Akılsız başıın cezasını ayaklar çekermiş"

Yani eğer bir iş yapmayıı bilmiyorsan adam gibi bu birşeyden çıkacaktır.Ben günde kendi telefonuma 10 dan fazla Flash atmaktayım.Ve her ne hikmetse bir kere bile sorun yaşamadım ve yaşamamda çünkü Proğramın ana mantıığıını bir anlamaya çalışsan sen de hata alma gibi bir lüxünün olmaıdığıını çakacaksındır
Ben dahil sürümü'mü hala deli gibi kullananlarıı pamakla gösterebilir hatta burada yüzleştirebilirim.
O yüzden bilmiyorsak yapmayacağız yada yardım alıpta kendimiz yaptıığımız yanlışı başkasına sıçratmayacağız

soyle dıyelım ılk flash atacak arkadas gırıp bunu denemek ıstese anlatımın resmen berbat modıfıye guzel olabılır ama
yapılısı guzel anlatmamıssın thanx

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Berbat olamz çünkü anlatıım yapmadımki ben

Bu işte yeni değilim elimden kaç tane farklıı derecede FW geçti önceki FW'lerimin hepsinde anlatıım yapılmakta ama artıık uğraşamıyacam arkadaşşıım çok zor değil bulursn

ByOrkO

Üye

Arkadaşım eline sağlı gayet güzelde.Bu roft fw lerin hangisini yüklicz??bunları nasl ayrı ayrı jafla atacaz?

Rich4arD

Üye
Arkadaşım insan böyle bir yorum atarmı yaa ? :S
Bana bu konuda nasıl yapıcam diye bi bilgi verebilecek birileri lazım . Özelden - msn den !!

kardeş eline sağlık güzel olmuş yalnız sadece rom patcher e giremiyorum kapanıyo rom patcherın hangi sürümünü kullandın onu payaşırsan sorun çözülür gibi geliyo?

by-hedir

Üye
selam öncelikle sunum için teşekkürler arkadaşım.Ama dosyalarını flashladım ama hiç de anlattıgın gıbı bırsey cıkmadı içinde sistemde sadece ev ekranı temaları haricinde bir şey değişmedi acaba ben mi yanlış bir şey yaptım yardımcı olurmusun msn üzerinden görüşebilirsek iyi olur saygılar...
Yardımlarını bekliyorum.

yükledim ama görünen özellikler gelmedi bi sorun olmalı bu partlar halinde neden verdiniz ki 1. partı indiriorum klasöre çıkarıyorum 2.yi indiriyorum klasöre çıklarıyorum sonra bana aynı dosyadan var diyor yaptınız gereksiz

--------------- Ekleme ---------------

eet hiç birşey çıkmadı :S