emretwoolf
Üye
kaç kere denedim inan ama olmuyor bir türlü
Söyledim Pc yede tanıttırdım ama olmadı dedi.pc suite yuklumu ?
onunlada alakası olabılır.
Jaf'a sağ tıkla uyumluluk modundan sp2-sp3'ü seç ve yeniden dene.biçok yerde aradım ama düzgün bi sonuç bulamadım... w7 ultimate kullanıyorum ve JAF ı açınca
P- dongle not detected. Please insert activated dongle.
hatası alıyorum. uyumluluk sorun giderme yaptım işe yaramadı. yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkürler,hayırlı kullanımlar.Elinr sağlık gerçekten çok güzelmiş
Teşekkür ederim emetwoolf fakat bi yanlışın oldu sana yazdığım gibi mod için bazı dosyala vadır ve bu işi bilenler de o dosyaları kullanır.Bu cümleler gayet iyi anlatıyor.
Special Mod'mu kullanıyosun sence Professioanal Mod'a geçme zamanı gelmedimi ?
Dene bakalım.Sağolasın
ovi yi devre dışı bıraktım demişsin ovi yi benim işime yarıyor nasıl kullanabilirim?????
Font için bunu söylemen gereksiz orjinal alternatif de bulunmakta.teşekkür ederim yaptım fakat font güzel de boyutu biraz küçük emeğine sağlık
biçok yerde aradım ama düzgün bi sonuç bulamadım... w7 ultimate kullanıyorum ve JAF ı açınca
P- dongle not detected. Please insert activated dongle.
hatası alıyorum. uyumluluk sorun giderme yaptım işe yaramadı. yardımcı olursanız sevinirim..
yaw tam diyorum bitti herşey teldeki ana ekran hata verdi gibi bişi. dondu kenarlar kayboldu.
sonra dedim telin sarjını çıkartıp takayım yeniden başlatırım.
5800 açılmıyor şuan.power tuşuna basınca tık yok.sarjı fulldu.
harfızı kartını,sarjını çıkarıp denedim gene açılmıyor.
fwle alakası oldugunu düşünmüyorum ama bişey önerirmisin? (sap gibi kaldım yeni bitti derkenS
Düşünmemen tam yerinde olmuş..yaw tam diyorum bitti herşey teldeki ana ekran hata verdi gibi bişi. dondu kenarlar kayboldu.
sonra dedim telin sarjını çıkartıp takayım yeniden başlatırım.
5800 açılmıyor şuan.power tuşuna basınca tık yok.sarjı fulldu.
harfızı kartını,sarjını çıkarıp denedim gene açılmıyor.
fwle alakası oldugunu düşünmüyorum ama bişey önerirmisin? (sap gibi kaldım yeni bitti derkenS
Sağol baba beğendiğine sevindimARKADAŞLAR HERŞEY SUPER İŞİ BİLEN İCİN SADECE 2 DAKKA SURUYOR SES COK GUZEL VODOFONE EVE EKRANI SUPER SISTEM HIZLI SORUN YOK DAHA NE OLSUN BU ARADA @n!wa+*R COK COK TESEKKURLAR
SORUN YASAYAN ARAKASLAR DIKKATLI YAPIN İŞLEMLERINIZI BIRDE BAKIYOM OKUYOM SORULARI HEP AYNI SORUNLAR HEP AYNI SORULAR OKADAR COK BU SORULAR CEVAPLANDIKI ARTIKKK YİTER YAAA BU NEYAAA
O sesler başka Rofs dosyasında ve o dosyaya pc ile bile müdahele yapılamıyor..dostum bu dokunmatik ekran sesi var ya onu değiştirme şansımız var mı var mı bi bilgin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?