tlp
Üye
arkadaşlar olayı çözdüm yav
Şimdi navifirmden indidiğiniz dosyaları hanı "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\rm-356" klasorune atıyoruz ya , daha sonra @n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs2 ve rofs3 dosyalarını ındırıp bu klasore atmamız gerekıyor...
işte burda kucuk bır ayarlama yapmamız gerekıyor
@n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 "RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3" ısmınde
navifirmden indirdiğimiz ise "RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3" ısmınde..
yapmanız gereken @n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 dosyasının ısmını navifirmden indirdiğiniz dosya ismile değiştirmeniz gerekicek.
yani:
"RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3"
"RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3"
yeşil ile kırmızı yer değiştirecek.bunu yapıp flash atarsanız saglıklı bır sekılde hepsı oluyo..
tekrardan tesekkurler @n!wa+*R
Anlamıyacağını biliyordum,anlatma hareketinde de bulunmayacam.Burada kimse senin dediklerin ile hareket etmiyor ve senin Pirated teki versiyondan dediğin gibi işler yürümüyor çünkü mod için belirli dosyalr vardır bu işi bilenlerde o dosyalardan yararlanır bilmem anlatabildim mi
uzatmıcaktim ama genede sölim piratedin acilis ekranikimi kandiriyon
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar olayı çözdüm yav
Şimdi navifirmden indidiğiniz dosyaları hanı "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\rm-356" klasorune atıyoruz ya , daha sonra @n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs2 ve rofs3 dosyalarını ındırıp bu klasore atmamız gerekıyor...
işte burda kucuk bır ayarlama yapmamız gerekıyor
@n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 "RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3" ısmınde
navifirmden indirdiğimiz ise "RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3" ısmınde..
yapmanız gereken @n!wa+*R arkadasımızın vermıs oldugu rofs3 dosyasının ısmını navifirmden indirdiğiniz dosya ismile değiştirmeniz gerekicek.
yani:
"RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3"
"RM-356_50.0.005_C02_prd.rofs3"
yeşil ile kırmızı yer değiştirecek.bunu yapıp flash atarsanız saglıklı bır sekılde hepsı oluyo..
tekrardan tesekkurler @n!wa+*R
O şekilde yapabildin mi?Ne demeye çalıştığını tam olarak anlamış değilim
Sağlıklı olmadı ise öyleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkten çıkan dosyaları direk o klasörlere at eski ne varsa sil bu linteki her şeyi at içine ve Flash at.
Rompatcher+ de eklermisin dostum hafıza kartıyla gitti :S
Sağolasın,bakarız..Adamımsın ve muhteşemsin arkadaşım ... Seni tebrik ediyorum ve teşekkürü zaten ve zaten hak ediyorsun .. (: Kardeşim saol süper bir paylaşım ve fw cidden teşekkürlerAma bişey varki ben dayımın dükkanındayım clubte laıptop ta yani bunu hemen yapabilirmiyim henüz bilmiyorum :S Zamanım olursa hızlı hızlı yapmaya başlicam .. Tekrar teşekkürler
Dostum ne Rom'u zaten o Z de kurulu sen asla kuramazsın ne hatası veriyor?Elinde çalışan Rompatcher+ olan arkadaş ekleyebilirmi benimki hata veriyor?
öncelikle ellerine saglık bir resimli anlatım koyarsan cok sevınırım ve hangi dosyaları hangısıyle yükliyecegiz lütfen yardımcı olurmusun
orjinal fontlu yazılım yuklemeye calıstım ama ram blow falan yok yanı hıcbır program yok bana yardımcı olursan sevınırım win7 teması gelmedı hangi dosyaları şndircem ve nasıl yükliyecegim resimli anlatım koyarsan çok sevinirim
A.s baba dene takıldığın yer olursa yardımcı olurum.
@n!wa+*R
slm kardesım nasılsın baklaım baktım baya bı guzl sısteme benzıyor deneyecem bu aksam sımdıden tsk
Evet malesef .. Biliyorum (: .. Ama bi ortalığa bakayımEvet,usb yok ise unut yani hiç düşünme..
Ne demeye çalıştığını tam olarak anlamış değilim
Anlamıyacağını biliyordum,anlatma hareketinde de bulunmayacam.
O şekilde yapabildin mi?
Sağlıklı olmadı ise öyleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkten çıkan dosyaları direk o klasörlere at eski ne varsa sil bu linteki her şeyi at içine ve Flash at.
senın vermıs oldugun rofs2 ve rofs3 dosyalarının bırtanesınde ısım farklılıgı varmıs,onu farkettım..
navirifmden ındırdıgım guncelleme dosyalarındakı ile ismini aynı yapınca oldu.Diğer turlu jaf programı o dosyayı gormuyodu.o yuzden hem senın fw hem orj. guncelleme ıle karısıyodu
birde ev ekranında radyo kısayolu yıne yok,bunu ekleyemıyomusun ?
veya widge olarak ?
Teşekkürler
Yani hangi ev ekranında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?