5800 RM-356 [Professional] Modification Editions V50 FW

olmadı olmadı olmadı ((

--------------- Ekleme ---------------

jaf emülatör çalışmıyor. usb hatası veriyor...

arkadaşım çok iyi yapıyorsun eline sağlık ama bence telefon orjinal temasında kalmalı...isteyen zaten yükler değil mi temasını...ama ben senden şu diğer bir arkadaşın yapmış olduğu ev ekran temalarında yeni bir tema yüklemiş parmak kullanımı galiba tema ismi bunu bu versiyon dosyasına eklermisin birde hafıza kartındaki şarkılarım e/sound/simple klasöründe olabilir mi çok teşekürler cevap bekliyorum...

Denibo

Üye
hocam bi kaç tane tema efekti birazdaha detaylı fw yapsaydın keşke ama eline sağlık yinede

kutukak

Üye
Harika eline sağlık...

tecman

Üye
Sabırsızlıkla bekliyordum Akşam eve gidince yükleyeceğim

hocam şu wireless şifre yazma olayına el atsan, evdeki modemin şifresini değiştirmek kolayda iş yerinde sorun çıkarıyor, telefon flash manyağı oldu 2 gündür,bulduğum her 5800 v50.. hacked konusunu birebir uyguladım telefona,lakin senin program kadar tat veren yok,korkuyorum sonuna elimde kalıcak telefon...

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim doğru söylüyorsunda inan bende anlayamadım ne kadar saçma hiç dokunmadım tr dil yamalrına ve dosyalarına ama işte bende de bazı sayılar da hiç harf yok bir türlü anlayamadım ne tetikliyor onu :S

LACQSTE

Üye
hemşom yine harikasın ya eline saglık

kardersim su wiriles şifre sorunu değil şifreyi sayısal yapsak bıle nete gezınırken yazacagımız yazılarda bıle eksık yazıyor yada o harfler yok buna sebeb olan bır program yada bır hata olmalı bunu bulrsan sevınırz aksı halde modıfıyenın bır anlamı kalmıycak bu kadar emek verdın yazık olmasın

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu hallettim,birazdan linki güncelleyeceğim

hemşom yine harikasın ya eline saglık
Sağolasın kardeşim,hayırlı kullanımlar

Harika eline sağlık...
HAyırlı kullanımlar kardeşim Eyw.

majorx

Üye
usta benim bi sorunum var =/ tl i hackledim müzik çalara girince hiçbirmüziği görmüyor=( daha önceden gene aynnı olmuctu e/music klasörüne ses dosyalaının içerisine atıp sorunu düzeltmiştim ama şimdiobile fayda görmüyor

batukula

Üye
Her zamanki gibi gerçekten profesyonel ve kusursuz

ya biri daha ayrıntılı açıklasa da biz de yapsak şu flash olayını...

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Hımm..Peki bu FW'de de mi öyle bir hata aldın yoksa başka FW'de mi?
Her zamanki gibi gerçekten profesyonel ve kusursuz
Sağolasın kardeşim,isminin hakkını vermesi lazım değil mi
ya biri daha ayrıntılı açıklasa da biz de yapsak şu flash olayını...
Yani resim bile koyduk daha nasıl bir yardımda bulunalım..Yani sorununu yaz istersen?

SuCh

Üye
Emeğine sağlık. Uzun zamandır bekliyorum başka cfw denedim fakat seninki gibi özelliklere sahip değildi ve pekte memnun değildim. Sonunda çıkması çok iyi oldu hemen bunu yüklüyorum. Eline koluna sağlık )

Flashtan sonra wi-fi me bağlanmak istediğimde wep i giremiyorum tuşlara basınca harf yerine rakam çıkıyor.Avea internetten girerken de beyaz sayfada kalıyor . Ayrıca rom patcheri açmak istediğimde bir şey yazıyor tamam diyorum tam açılacak kapanıyor.:S bir yardımcı olur musun

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek hayırlı kullanımlar kardeşim..
Bu sorunların hiçbiri FW ile alakalı değil..

Wifi girişte harf sorunu düzeltildi bu FW de

Web'e gelince bağ. kontrol et

Rom da altta ekte verdik ama görmemeişsin 5800 rom yamaları diye onu indir çıkan Patches klasörünü direk E ye at