AkreP_KraL_19_1
Üye
ne gibi bir sorun varki _?@n!wa+*R senin 5800ın rengi ne? acaba bizdeki problemlerin sende olmamasının nedeni bu renk ile alakası olabillir mi? ne bilim,ben dahil çoğu kişi bazı ufak tefek ama can sıkıcı sorunlar yaşıyo,sana soruyoruz yok öyle birşey diyorsun? bu sorunları yaşamamızın bir nedeni olmalı demi? hayır yapmış olduğun fw yi beğenmesem orjinale dönücem ama kahretsinki çok beğendim
--------------- Ekleme ---------------
sorunun sebebini bulabilsem emin ol senden daha ii halledebilirimO tür bir proğram bende bulamadım arkadışm mağalesef..Netten çok araştırmam sonucu bu .mif'lere ulaştım.
Müzikçalarda arama olmayışı zaten Nokia'nın çıkardığı V50 sürümün orjinalinde yok..
Navi verimli kullanılmıyor demişsin yine bir ilksin
Nedenmiş acaba verimli olmayışı bende olmayan sorun neymiş yazda öğrenelim?
Nedenmiş acaba verimli olmayışı bende olmayan sorun neymiş yazda öğrenelim?
--------------- Ekleme ---------------
aynı zamanda biraz dikkatli olarak herkesin yorumlara bakmadan direk size ilettiği sorunları yorumları kontrol edin demek yerine konuyu düzenleyerek dosya dizinini düzenleyin
C/Proğram Files/Common Files/Nokia/Data Package/Produtch/RM-356 ve C/Proğram Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356
kırmızı ile yazdığım dosya adı konunda Products olarak geçiyor
bunları düzenle ben sorunumu bulup hallederim dostum yinede yararlı paylaşımın için teşekkür ederim