@n!wa+*R
Üye
-
Konu Sahibi
-
iyi benim amacım her halikarda yardım anasayfada yazıldığı helde yapılamıyor burada da cevap veriyoruz,bundan yakındığım yok zaten sayfalardan anlaşılıyor..estafurullah kardesım.ilk defa forumda yazmıyorum
neyse kurulumu yaptım.denedım suanlık guzel calısıyor.cokta begendım.
tekrardan tesekkurler,sagol (emek verıyoruz degerını bılene dıyosun ya , bak yıne bılıyorum )
Gerekli Firmware dosyalarını koymamışsın yorum sayfaların bak bin kere anlatılıdı..ogm jaf programındaki Yeşil ışıklaar yanmıyor neden(
Sağolasın.teşekkür ederim güzel çalışma
Bu tür sorunlar bulunmamakla birlikte lütfen yaptığınız işi daha dikkatli ve daha iyi yapmanızı öneririm.durduk yere wireles bağlanıyor şimdide.nedenki bu?
tel açıldığında direkman bluetotta açılıyor.
iyice garipleşti yaw.
Evet,dostum aynen öyle..arkadaşlar yazılımı yükledim olmuyor diyenlere söyleyeceğim dosya dizinlerini iyi kontrol edin konu hatasız tekrar teşekkür ederim konuyu açan arkadaşa
40 küsür var ve 100 küsür kişi bende dahil burdaki yol ile yaptık..Yeşile dönmüyor diyen arkadaşlar haklı çünkü verilern yol hatalı. Burada doğrusu anlatılmış.
Teşekkürler,kardeşim.Eline emeğine sağlık dostum çok teşekkürler çok deli manyak olmuş firmware
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?