Tracy35
Üye
@n!wa+*R™;2306825' Alıntı:JAf'ın üzerine gel ve sağ tıkla
Uyumluluk moduna gir ve şunlardan birini seç
Sp2- Sp3 seç uygulandı de ve tekrar açmayı dene[/QUO
çok saol progam açılıyoodu sımdıde bu hatayı verdi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
JAfı kurdun değil mi yani JAf proğramını C diskine kuracaksın ve Ogm Jaf Em. JAf'ı da aynı dosya içinde bulundurman lazım@n!wa+*R™;2306825' Alıntı:JAf'ın üzerine gel ve sağ tıkla
Uyumluluk moduna gir ve şunlardan birini seç
Sp2- Sp3 seç uygulandı de ve tekrar açmayı dene[/QUO
çok saol progam açılıyoodu sımdıde bu hatayı verdi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ovi yine yok. :S:S:S
telefon flash manyağı oldu valla...
:d
deil ama bi herşeyi çalıştırabilsem süper bişi olacak..: telefona devamli Flash atmak Zararlımı Peki
evet kurdum progamları kaldırdım sımdı senın verdigim jaf ındırıp kuruçam olmasa haftaya pazar kurarım artık XpSonrada tele atarım format Neyse Senide fazla meşgul etmeyım yardımın için teşekürler kardeşim
bknz:"Not:Nokia Ovi'yi tetikleyen dosya silinmiştir,Ovi açılır bağlantı sorar yalnız Ovi'yi açması çok uzun sürmektedir..O yüzden Ovi hatalı gbi saçma bir yorum kullanmayınız bilginize."ovi yine yok. :S:S:S
telefon flash manyağı oldu valla...
:d
Hayır değil..Biz özelliği yükseliyoruz isteyen yükler,istemeyen...: telefona devamli Flash atmak Zararlımı Peki
Ne anlamda herşeyi çalıştırabilsemdeil ama bi herşeyi çalıştırabilsem süper bişi olacak..
eline emegine saglık dostum güzel olmuş
JAf üzerine gel"Emulator v5 p- dongle not detected" jafı açarken böyle bir hata alıyorum hocam. win 7 32bit kullanıyorum. Ne önerirsiniz.
@n!wa+*R™;2309210' Alıntı:JAf üzerine gel
sağ tıkla
Uyumluluk moduna gir
Sp2 & Sp3 yap
uygulandı de ve tekrar açmayı dene.
Belirttiğiniz türde saçma sapan bir hata bulunmamaktadır..wlann sorunu halen dewam edıyor baglantı saglanıyor cok guzel ama sunucu hatası verıyor her seferınde yardım plsss
Vala kimsenin toplandığı yok dostum ve tıplanıpta almadık bi 5800 ayrıca elimde 5800 varken neden 5530 Modfiye edeyim?nedir bu kardeş yaaa.kendi aranızda toplanmışsınız almışsınız bir 5800 modifiyde modifiye.biz 5530 kullanıcıları napalım yani azcık bizede bakın yav...
Vala kimsenin toplandığı yok dostum ve tıplanıpta almadık bi 5800 ayrıca elimde 5800 varken neden 5530 Modfiye edeyim?
Ayrıca yapsam bile test edecek bir 5530'um yine yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?