Progressivity
Üye
arkadasım Yanlıs biliyorsun..Firmware ile ses yüksekliği,berraklığı ve müzil ile ilgili hersey yapılabilir.Çnki 5800'da stereo surrud ses cıkısı var..En son cıkan ses teknolojisini kullanıyor.O yzdn bu isteklerimizde olabilir ama tabi nokia'ya mail atmamızda gerekiyor..Bunun en basit örneği Yeni Firmware ile 5800'a 5mp kamera çözünürlüğü gelmesi %70..Bizzat nokia ile konustum o konu hakkında olumlu seylr söyledir..İstenirse Neden yapılmasınki![]()
ali kardeşim 5800'a 5mp kamera çözünürlüğüde getirseler telefonun objektif ve diyafram değerleri belli çekebileceği kapasite belli benim umudum yeterki net fotoğraflar çekebilelim gerek gündüz gerek gece önemli olan net fotograflar çekebilelim telefonun kamerasında otofokus özelliği bile var ama netlik ayarı oturmamış telefonun yeni firmware de adam gibi yapılır inş 5mp kamera çözünürlüğüne gerek yok bence dediğim gibi sorun netlikle ilgili.

müzik mağazasından müzik indirmnenın ilk 2 ay bedava oldugunu duyuştum ama satan adam bunlardan bahsetmedı ne gibi hediyeleri var söylerseniz cok makbule geçer şimdiden sağolun...
ilginç