5800 Rezaleti

Sponsorlu Bağlantılar

Smh0

Üye
bir deli bir kuyuya taş bin akıllı peşinden gider...

ben anlamıyorum 5800 size defolu veya arızalı olarak denk gelmiş olabilir bu hepsinin bozuk olacağını mı gösteriyor.

5800 arızasız sorunsuz olan yani bendeki modeli (artık sizde hangi modeli varsa bilmiyorum) süper ses süper kamera süper internet hızı başka söze gerek yok..5800 son zamanlarda en iyi fiyat en iyi performans gösteren telefondur.

Progressivity

Progressivity

Üye
kamera süper değil

karkarkara

Üye
N73 me buna güzwel bir örnek sanırım, kulaklık takınca sesin düşmesi, nokia benim kulak sağlığımı düşünüyor, belki yine bu yönde ama bu bir hata yinede.Kolay gelsin sorununuz çözülür umarım.

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
vallaha hiç problem yaşamadım yaşadıklarımda yazılım hatasıydı kendim çözdüm herkesede öneriyorum 5800..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ben kesinlikle önermiyorum.Birebir kullanmadım arkadaşlar ama diğer forumlarda çarşaf çarşaf şikayetler var(özellikle dokunmatiği konusunda).Tabi yine siz bilirsiniz ama kıyıdan köşeden biraz birşeylerden anlıyorum kimseyede tavsiye etmiyorum

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
her yazılana inansaydık ronaldinho fenerdeydi :)

sismanadam

Üye
geçen hafta aldım ben de hepsiburada dan. hoparlörler çok abartılı ses vermiyor normal derece ama kulaklığını takınca çok kaliteli sesi var, şahsen sesinden memnunum (başka telefonlarla kıyaslama şansım olmadı tabi onu da belirteyim) kamerası, ekran çözünürlüğü, dokunmatik ekranı, tipi hiç bişeyi beklediğimden kötü çıkmadı. Tek sıkıntım alternatiflerini deneme şansım olmadı.

O değil de ronaldinho fenerde değilmiydi zaten yav :)

DiyalektiK

DiyalektiK

Üye
ses kesinlikle yetersiz we kalite özürlü...

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
kendi adına konuş :)

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ses kesinlikle yetersiz we kalite özürlü...

Arkadasım Su anda Telefon Camiyasında en kalite en berrak ve en temiz sesi 5800 verior diyebilirim(İphoneyle Hiç Karsılastırmadım ama iphoneyle kapısabilir herhalde çnkü aplle ipodlarıyla ünlü bilioruz o yüzdn ii olabilir)Hoparlör sesi gayet güzel ve yüksek sesli ama Dısardakiyle evdeki bir ortamda aynı sesi alamıorum nedendir bilmiorum..Dısardada sessiz bir ortamda olduğuma rağmen evdekiyle aynı sesi hissedemiorum:islik 5800 kamerası bnce yetersiz kalmıs ki tarihi eser olan telefon n73 bile ondan ii cekior :D o yüzden nokia kamerayla ilgili kesinlikle yeni bir yazılım cıkartması lazım vede bununla birlikte 5 mp gibi bi çözünürlüğe cıkması gerek...Nokia 5800 cok cazip (ucuz) olmasına rağmen bu kadar özellikli olması bnce bizim için büyük bir şans arkadaslar:oke:bnce sikayet etceğinize keyfinize bakın :D 1500 tl olan n97 ile 500 tl olan 5800 arasında hiçbir farklılık yok bnce..Yeni alacak arkadslar için söylüyorum ufak tefek sorunlar ilk versiyonlardaydı smdiki versiyonlarda hiçbir sorun yoktur gönül rahatlığıyla alamassın:oke:

burock_95

Üye
birader o 1 ocak 2009 dan öceki telefonlarda görülen sorundu hatta amerikada toplatılmış yenileri verilmişti... kvk veya genpa tescilli mal alın ben genpa aldım çok memnunum

aliçoooo

aliçoooo

Üye
birader o 1 ocak 2009 dan öceki telefonlarda görülen sorundu hatta amerikada toplatılmış yenileri verilmişti... kvk veya genpa tescilli mal alın ben genpa aldım çok memnunum

EvD Hocam Doğru Söylüo...Hepsi Toplatıldı vede Yenileri dağıtıldı o yüzdn hiçbir sorun yoktur:oke:

yalcinyakan

Üye
arkadaşlar 5800 çerezler nasıl temizleniyor bilen varmı

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
internet menüsüne gel normal internete girdiğim seçenekler de gizlilik verilerini sil var ona gel çerezleri seç

murat kalkar

Üye
bir deli bir kuyuya taş bin akıllı peşinden gider...

ben anlamıyorum 5800 size defolu veya arızalı olarak denk gelmiş olabilir bu hepsinin bozuk olacağını mı gösteriyor.

5800 arızasız sorunsuz olan yani bendeki modeli (artık sizde hangi modeli varsa bilmiyorum) süper ses süper kamera süper internet hızı başka söze gerek yok..5800 son zamanlarda en iyi fiyat en iyi performans gösteren telefondur.

al benden de okadar. bende aldm gayet memununum ve en ufak şikayetim yok. inşallah da olmaz

rroyy

rroyy

Üye
Bu tip problemleri halen yaşayan var ise daha önce karşılaşıp nasıl çözdüğüme dair şu link göz atsınlar.

Burada bulunan 1-4-6-8 ve 9 numaralı yorumlar bana ait. Yasayı inceleyin ve karşınızda ki kişiye karşı kuvvetli olun gerisi kolay. Adı ticaretse bu uzlaşma yeteneğine bağlıdır. Konuşmayı bilen kazanır.

hayalletx

hayalletx

Üye
merhabalar bende 5800 aldım ve sesi denildiği gibi aynı kulaklıkla pcden aynı parcayı dinliyorum daha efektif bir ses veriyor..
Benim + bir sorunum bluettothu acmıyor ve Radyoyu acınca resmen donuyor telefon.Format attım duzelir diye yok ne yapma gerek acaba aynısorunları yaşayanlar var mıdır

sonhekim

Üye
bende bu makineyi kullanıyorum fakat böyle bi sorunla karşılaşmadım

kulaklıkta sony mp3 ümdeki gibi bi ses elde edemedim fakat yinede fena değil bence

sonuçta bu bir telefon

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
ilk kulaklık ıcın soylucek bır kac sozum var dedıgınde asasını okumadım 5800 bu nokia bu allah kahretsın saygılar

Takipçi Satın Al

Üst Alt