Smh0
Üye
bir deli bir kuyuya taş bin akıllı peşinden gider...
ben anlamıyorum 5800 size defolu veya arızalı olarak denk gelmiş olabilir bu hepsinin bozuk olacağını mı gösteriyor.
5800 arızasız sorunsuz olan yani bendeki modeli (artık sizde hangi modeli varsa bilmiyorum) süper ses süper kamera süper internet hızı başka söze gerek yok..5800 son zamanlarda en iyi fiyat en iyi performans gösteren telefondur.
ben anlamıyorum 5800 size defolu veya arızalı olarak denk gelmiş olabilir bu hepsinin bozuk olacağını mı gösteriyor.
5800 arızasız sorunsuz olan yani bendeki modeli (artık sizde hangi modeli varsa bilmiyorum) süper ses süper kamera süper internet hızı başka söze gerek yok..5800 son zamanlarda en iyi fiyat en iyi performans gösteren telefondur.

5800 kamerası bnce yetersiz kalmıs ki tarihi eser olan telefon n73 bile ondan ii cekior
o yüzden nokia kamerayla ilgili kesinlikle yeni bir yazılım cıkartması lazım vede bununla birlikte 5 mp gibi bi çözünürlüğe cıkması gerek...Nokia 5800 cok cazip (ucuz) olmasına rağmen bu kadar özellikli olması bnce bizim için büyük bir şans arkadaslar
bnce sikayet etceğinize keyfinize bakın