5800 reset sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cd99

Üye
    Konu Sahibi
5800 reset sorunu
5800 black telefonumu alalı 3 ay oldu uzerınde v31 yazılımı vardı hemen guncelledım v40 yaptım ama telefon kapanıp acılmaya basladı haftada ıkı kere en az sonra v50 yazılımı cıktı tamam dedım sımdı duzelmıstır yazılım yukleyelı 3gun oldu bugun tekrar reset attı guncellemelerımı NSU ıle yapıyorum yukeleden once hard format atıyorum yukledıkten sonra tekrar hard format atıyorum genede duzelmıyor arastırmadıgım forum kalmadı hafıza kartınada format atıyorum yuklerken allah rızası ıcın bırılerı yardımcı olursa sevınırım yoksa satıcam bu telefonu

mrtglr55

Üye
arkdaşım yazılımı tekrar yüklemeyi dene bende de aynı sorun vardı v50 yazılımını tekrar yükledim suan bi problem yok;)

cd99

Üye
    Konu Sahibi
6 kez v50 yazılımını yükledim

ilkerbg

Üye
arkadaşlar bnmde aynı sorun film izlerken 25-30 dk civarında telefon reset atıyodu tek çözüm buldum buna
ilk önce hafıza kartına hard format attım ardından telefondan fabrika ayarlarına dönüş yaptım nsu ile v52 ye yükselttim versiyonu ardından bi daha hard format attım ve bataryanın altına kağıt parçası koydum ve şu anda film izliyorum :D :D :D

kesinlikle deneyin bi sorun yok şu an :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...