5800 reset atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
5800 reset atıyor
yaw bıktım şu 5800dan :angry: yaw telefona bişiler oluo hergün durupdururken ekran birden kararıyo yan tarafta mor çizgiler gelip gidio:vur bi çozüü warmı yoksa garantiyemi gönderim

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Herşeyini pc ye yedekle bir hard format at sorun düzelmezse servise gönder.

Lacrymosa

Üye
Bunun sebebi 3. parti yazılımlar olabilir. Bana da oluyor çünkü.. Bazı programlar telefona zarar veriyor.

alkımcanosu

Üye
Aynı sorun bendede vardı eğer güncellemeyi sen kendin yaptıysan mutlaka hard format at ekranın gidip gelmesi ve reset atması eski güncellemeye uygun programın yeni güncellemeye uygun olmamasıdır hard format attıktan sonra mutlaka düzelecektir:oke: sana tavsiyem hard format atarken tel hafızanı yedeklemeyi unutma:oke:

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
güncellemeyi nokia clubda yaptım adam dedi herşeyin gitcek dedi ama hiç bişi gitmedi

alkımcanosu

Üye
bende aynı yerden yaptım ama bendede sendeki gibi sorun oluştu telden hiç bişi silinmediyse hard format atmamış telin normalde atması gerekirdi kendin atsanda olur ben öle yaptım;) garanti dışı kalmıyo sadece telefonu aldığın ilk hale geri dönüo ;) eski haline geri döndükten sonra menü>uygulama>yazılım güncellemeye girersin updateleri yaparsın sonra canavar gibi çalışır :D

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
ok saol

^^efsane_24^^

Üye
*#7370# yapın herşeyi temizler telefonvularla uğraşmayın sorun devam ediyorsa en yakın genpa servisine verin

rwo

Üye
hocam yeni v40 yazılımını attıktan sonramı olmaya başladı bende de öyle başlamıştı.Temanın ev ekranını değiş şu 4 tane kısa yol varya öyle kullanma temele al forumda var ararsan çıkar bunu yazan bi arkadaş vardı bende ordan okuyup yaptım çok seyrek reset attmaya başladı bir süre sonra kesildi sonra kısa yollara dönebilirsin sorun kalmıyo bende işe yaradı.ama formatta çözüm sağlar bu işe yaramazsa.

ilkerbg

Üye
arkadaşlar bnmde aynı sorun film izlerken 25-30 dk civarında telefon reset atıyodu tek çözüm buldum buna
ilk önce hafıza kartına hard format attım ardından telefondan fabrika ayarlarına dönüş yaptım nsu ile v52 ye yükselttim versiyonu ardından bi daha hard format attım ve bataryanın altına kağıt parçası koydum ve şu anda film izliyorum :D :D :D

kesinlikle deneyin bi sorun yok şu an :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt