5800 Renk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
ne güzel ya benim 12 saat bile gitmiyo

Lacrymosa

Üye
ne güzel ya benim 12 saat bile gitmiyo

Benim de daha az süre gidiyordu. Sanırım telefona aşırı yükleniyorsun, doğru da yapıyorsun. Telefonu cebinde tutarak 35 gün şarjı bitmemesi yerine adam gibi kullanıp hergün şarja takmak daha iyidir. Boşver.

pascha1

pascha1

Üye
paylasım icin saol

omerynd

omerynd

Üye
bende mavi kullanıyorum ve memnumun. eğer menüde illa kırmızı yada siyah istiyorsan temalarını sitede bulabilirsin.

pinhani24

Üye
mavi den şaşma çok gsl duruyo

safak30

safak30

Üye
5800 kahverengi üstüne kırmızı çizgili var bende gerçekten on numara telefon herkesin almasını tavsiye ederim. şarj olayı ise o kadar elimde oynamama rağmen 2 gün dayanıyor bana telefon gerçekten çok iyi bence :)

muaythai

muaythai

Üye
yaa rengide burada soruyorsunuz yaa pes diyorum. senin zevkin kardeşim. millet alırken sana mı sorduda sen alırken millete soruyorsun değişiksin

furkanbaskaya

furkanbaskaya

Üye
Şöyle bi fark var. gri renk 2. parti üretim son güncellemeler yüklenmiş halde...

vvdv

Üye
Ben mavi aldım penasıyla falan çok hoş duruyor rengi

haytaefendi

haytaefendi

Üye
kırmızı war bnde telefn kendini blli edioyr o renkte hem kendi temasndada kırmızı gzl yani..

cgedikk

cgedikk

Üye
bende de kırmızı var. alırken mavi alacaktım ama yoktu..çok da karizma duruyor..:oke:

xmanyak

xmanyak

Üye
bence mavi al sonra içindeki temanın rengini değiştirebilirsin kırmız<ı alınca arka kapağın rengi bordo gibii birşey oluyor mavide ise siyah oluyor ve çok güz<el tavbsiye ederim

rbg12

rbg12

Üye
benin telefon mavi kardeş maviyi almanı tavsiye ederim mavi insanın gözüne daha hoş duruyor bilekliğiyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt