5800 ram hafızası değiştirelemezmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
5800 ram hafızası değiştirelemezmi?
Ya benim aklıma birşey geldi bu 5800 ın ram sorunu tam olarak başa bela birşey acaba bu telefonun ram ini hafıza kartına uyarlayamazmıyız telefon hfızasına demiyorum oda olmaz kasar ama hafıza kartına yapılamazmı banada bir bilgisayarcı yapılabilir belki dedi ondan aklımda kaldı veya içindeki ram donanaımı değiştirilip yüksek bi ram takılamazmı acaba?

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
tabi canım zaten millet n8 e boşuna para veriyor. Alır bi 5800 bütün donanımini değiştirip s^3 fw sinide atar paşa paşa kullanır

• Beğen
Tepkiler: stalker67 ve kayagti
By_Casparov

By_Casparov

Üye
tabi canım zaten millet n8 e boşuna para veriyor. Alır bi 5800 bütün donanımini değiştirip s^3 fw sinide atar paşa paşa kullanır

katılıyorm :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş kim dediyse biraz uydurmuş.bu DH deki 5800 android olayı gibi.şu ana kadar kaç kişinin bilgisayarında 8 gb ram olduda telefona uyarladı.haa ama bak şöyle birşey olabilir;mesela win.7 kullanan abim var.ona taşınabilir hdd takıldıgında onun bi 3-4 gb ram olarak kullanıyor.mesela kartın 512 mb'ını ram olarak belki okutabilir.ama çok zor.imkansıza yakın:oke:

5800 cı

5800 cı

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kim dediyse biraz uydurmuş.bu DH deki 5800 android olayı gibi.şu ana kadar kaç kişinin bilgisayarında 8 gb ram olduda telefona uyarladı.haa ama bak şöyle birşey olabilir;mesela win.7 kullanan abim var.ona taşınabilir hdd takıldıgında onun bi 3-4 gb ram olarak kullanıyor.mesela kartın 512 mb'ını ram olarak belki okutabilir.ama çok zor.imkansıza yakın:oke:
hakikaten öyyle bişe takılıp ram yükseltilse yinede fena ollmaz aslında ama kafayı n8 le bozdum para yokki gidip alayım birtane :bilmm

mehmet1337

mehmet1337

Üye
Nokia'ların bütün telefonlarının cpusu arm marka hem islemcinin degismesi olanaksız islemci yerinden cıkmaz karta entegre e edhkjmhs.

pasha14

pasha14

Üye
:ehe:ehe Ne konular var arkadaş ya... :D

• Beğen
Tepkiler: mali6334
bthn_997

bthn_997

Üye
Nokia'ların bütün telefonlarının cpusu arm marka hem islemcinin degismesi olanaksız islemci yerinden cıkmaz karta entegre e edhkjmhs.

hacı dayak mı yemeye başladın o anda anlamadım ki :D

• Beğen
Tepkiler: mali6334

ringworm

Üye
yok be birader, buda ram optimizasyon programıymış. bizim konuyla alakalı değil. bi işede yaramıyor.

KırcalıHolding

Üye
bi ara 6630 da 10 mb cache diye bi yama vardi hafiza kartindan 10 mb kullaniyordu onu s60 v5 e uyarlayabilecek arkadas varsa olabilir bence

<zxc

<zxc

Üye
arkadaşlar kadıkoyde bir telfncu her turlu tlfona yanı dokunmatik olarak her turlu tlfna ram takviyesi yapıyomus ama ole 1 veyq 2 gb deil abartmıyalım 256 mb max 512 mb

nekadar dogru bilmiyorm sonra gittim sordum gerçekten değişti 5800 256 oldu sasırdım hemde 5o tlye oha dedim hemde anakarta mudahelesiz sırf yazılım ile yani hfıza kartından kullanıyo ve orada çok ilginç seyler var bıtçok tlfn için flash 4 destegi ve retina ekran vb gibi ben bunların arasından dokunmatik hassasiyetini sectim suan hassasiyet x6 ile esdeger bide retina ekran 60 dolar muhtesem en yakın zmnda ss koycam net avea 3g ama sanki 0.5 g çok berbat oyuzden 5-6 gun surer iyi forumlar

tayo01

tayo01

Üye
Şöylede Olabilir BOzuk Bir S60v5 telfonunun Açıp İçindeki Rami Romu Üstüne Koysak Bi Fark Olurmu Diye Düşünmeye Başladım :D

trallend

trallend

Üye
Şahin'e modifiye yapıp 180 basmasını istemek gibi bişey bu :D

Ne kadar betimleyici olduysa artık :D

by_die_

Üye
arkadaşlar kadıkoyde bir telfncu her turlu tlfona yanı dokunmatik olarak her turlu tlfna ram takviyesi yapıyomus ama ole 1 veyq 2 gb deil abartmıyalım 256 mb max 512 mb

nekadar dogru bilmiyorm sonra gittim sordum gerçekten değişti 5800 256 oldu sasırdım hemde 5o tlye oha dedim hemde anakarta mudahelesiz sırf yazılım ile yani hfıza kartından kullanıyo ve orada çok ilginç seyler var bıtçok tlfn için flash 4 destegi ve retina ekran vb gibi ben bunların arasından dokunmatik hassasiyetini sectim suan hassasiyet x6 ile esdeger bide retina ekran 60 dolar muhtesem en yakın zmnda ss koycam net avea 3g ama sanki 0.5 g çok berbat oyuzden 5-6 gun surer iyi forumlar

orası neresi ya tam adres yada tlfn numarası ver bi qdym ama zannetmem .) adam onları yapiosa bna bi belld de atsn .d

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
ne zaman 5800 değiştirdin ram de değişir :)

phasan

phasan

Üye
Ya benim aklıma birşey geldi bu 5800 ın ram sorunu tam olarak başa bela birşey acaba bu telefonun ram ini hafıza kartına uyarlayamazmıyız telefon hfızasına demiyorum oda olmaz kasar ama hafıza kartına yapılamazmı banada bir bilgisayarcı yapılabilir belki dedi ondan aklımda kaldı veya içindeki ram donanaımı değiştirilip yüksek bi ram takılamazmı acaba?

arkadasım sen onu yapacagınıa ıstersen telefonu uçur bu daha ıyı olu ya :)

xenon56

xenon56

Üye

Yaptın mi ?

ByKatre

ByKatre

Üye
ram 120 mb kabul edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt