Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Programları
Sponsorlu Bağlantılar
osmanaktag
Üye
Konu Sahibi
5800 Programları
Arkdaşlar 5800 ı yeni aldım ama Gerekli Bir kaç program Yükledim...Bütün Konuları Gezdim ama Pek Birşey çıkmadı..Herkez Kendi 1 Tanede olur Programın Adını Size Kalmış Linki varsa. Birde açıklama yaparsanız sevinirim...
Nadir
Emekli Yönetici
nasıl pek birşey çıkmadı..gerekli olan bütün programlar var..aradığın programa bağlı..ne arıyorsun ki?
malcomsan
Üye
sizin kadar foruma ilgi gösteren bir mod daha göremedim ...
nasıl yapıyorsunuz bilemiyorum ama bu kadar sabır , ilgi ve anlayış için teşekür ederim.
lütfen cevap yazmayın, yorulamayın, meşgul etmek istemem.
kolay gelsin.
( Bu mesajım Nadir beye )
nasıl yapıyorsunuz bilemiyorum ama bu kadar sabır , ilgi ve anlayış için teşekür ederim.
kolay gelsin.
sizde baya ilgisiz kalmışınız be canım.. insan 2 sene hiç mi mesaj yazmaz..
osmanaktag
Üye
Konu Sahibi
Arkdaşlar Mesala Msn Programları Güzel Düzgün çalışan Mesala Ofis Prosu Ne Önerirsiniz... Gibi Telde herşey varda ben Daha yeni aldım ne gibi Uzantılar açmıyor Bilmiyorum Bunları açan programlar olmalı Dimi.. Bunun Gibi... Şimdiden teşekkür ederim...
Nadir
Emekli Yönetici
sen benim konularımı takip et herşeyi bulursun..
osmanaktag
Üye
Konu Sahibi
Ok
olciay
Üye
sıze ozel mesaj atamadım nadir bey bı program vardı benım ıcın sertıfka yapıp bana tekrar yollayabılırmısınız bole bı sey mumkunmudur?
werarce
Üye
yolla programını sertifika yaparız dostum
Nadir
Emekli Yönetici
başkasının yaptığı sertifika ile program çalışmaz..kendi imei no'nla sertifika alacaksın..
olciay
Üye
anlıyorum teşekkür ederim
umutçe
Üye
tesekkurler
crımınal
Üye
arkadaşım sana önerebileceğim ovi.com sitesine üye ol oradan bir sürü yararlı program var o siteden flaşın sürekli açık kalması için el feneri programını indir skype programını indir aklımada başka birşey gelmiyor
kolay gelsin.
nadir ney, quickoffice temel sürüm istiyor. telefonumda office sildim. şimdi hiçbirşy kabul etmiyor. önce yükleme yapılıyor diyor. sonra 2153775101 diye bir hata veriyor. nasıl çözebilirm.