5800 Programları

Sponsorlu Bağlantılar

osmanaktag

Üye
    Konu Sahibi
5800 Programları
Arkdaşlar 5800 ı yeni aldım ama Gerekli Bir kaç program Yükledim...Bütün Konuları Gezdim ama Pek Birşey çıkmadı..Herkez Kendi 1 Tanede olur Programın Adını Size Kalmış Linki varsa. Birde açıklama yaparsanız sevinirim... :oke:

• Beğen
Tepkiler: boşverbe_1, efekan42, küresel ve 7 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nasıl pek birşey çıkmadı..gerekli olan bütün programlar var..aradığın programa bağlı..ne arıyorsun ki?

malcomsan

Üye
sizin kadar foruma ilgi gösteren bir mod daha göremedim ...
nasıl yapıyorsunuz bilemiyorum ama bu kadar sabır , ilgi ve anlayış için teşekür ederim.
lütfen cevap yazmayın, yorulamayın, meşgul etmek istemem.
kolay gelsin. :evet:
( Bu mesajım Nadir beye )

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil..bu ilgi meselesi..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nasıl yapıyorsunuz bilemiyorum ama bu kadar sabır , ilgi ve anlayış için teşekür ederim.
sizde baya ilgisiz kalmışınız be canım..:ehe:ehe insan 2 sene hiç mi mesaj yazmaz..

osmanaktag

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar Mesala Msn Programları Güzel Düzgün çalışan Mesala Ofis Prosu Ne Önerirsiniz... Gibi Telde herşey varda ben Daha yeni aldım ne gibi Uzantılar açmıyor Bilmiyorum Bunları açan programlar olmalı Dimi.. Bunun Gibi... Şimdiden teşekkür ederim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sen benim konularımı takip et herşeyi bulursun..

osmanaktag

Üye
    Konu Sahibi
:) Ok

olciay

olciay

Üye
sıze ozel mesaj atamadım nadir bey bı program vardı benım ıcın sertıfka yapıp bana tekrar yollayabılırmısınız bole bı sey mumkunmudur?

werarce

werarce

Üye
yolla programını sertifika yaparız dostum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
başkasının yaptığı sertifika ile program çalışmaz..kendi imei no'nla sertifika alacaksın..

olciay

olciay

Üye
anlıyorum teşekkür ederim

umutçe

Üye
tesekkurler

crımınal

Üye
arkadaşım sana önerebileceğim ovi.com sitesine üye ol oradan bir sürü yararlı program var o siteden flaşın sürekli açık kalması için el feneri programını indir skype programını indir aklımada başka birşey gelmiyor

osmanaktag

Üye
    Konu Sahibi
saol dostum onerin icin...

dodge90

Üye
sen sus lan bi

ahm3t_89

Üye
eline sağlık:)

wagh

Üye
youtube programını indir çok faydalı

sahinckaya

Üye
nadir ney, quickoffice temel sürüm istiyor. telefonumda office sildim. şimdi hiçbirşy kabul etmiyor. önce yükleme yapılıyor diyor. sonra 2153775101 diye bir hata veriyor. nasıl çözebilirm.

ibrahimzeynepbu

Üye
tşekkr

Takipçi Satın Al

Üst Alt