"5800" Product Codu Değiştirdim v60 Güncellemesi'demi Navi Olacak...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
"5800" Product Codu Değiştirdim v60 Güncellemesi'demi Navi Olacak...!
Merhaba Arkadaşlar Dün 5800 ın product kodunu Turkey Navi Yaptım Güncelleme Taraması Yaptım ve v51 in navi versiyonunu yükledi Nokia Ubdater
Tekrar Orjinal kodu girdim(Turkey Black)
şimdi v60 güncellemesi çıkınca telefona Navi Turkey v60 mı yüklenecek yoksa Turkey Black mi yüklenecek lütfen yardım edin :bilmm

--------------- Ekleme ---------------

kimse yokmu lütfen yardım edin

cabbar100

cabbar100

Üye
Orijinal black kodunu girdiğin için black yüklenir bir güncelleme çıkarsa.

SilentOne

SilentOne

Üye
kodu navi yaptıysan navi olarak yükler black yaparsan black
ama navi iyi hem telde siyahsa navi nin hem teması daha sık duruyor

JayJayyy

Üye
black iner.

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle hepinizden özür diliyorum çünki ancak şimdi bilgisayar başına geçebildim (25/09/2010 - 18:02)
beni aydınlattığınız için çok teşekkürler...
aklımdaki soru işaretleri silindi...
turkey navi olayına gelince;
evet tema ekranda çok şık duruyor haklısınız ...
ama black ile arasında bir fark yok değilmi performans vs gibi yani product kodunun tekrar turkey navi yapsam ve güncelleme çıkınca navi olsa iyi olurmu ?
turkey navi ile turkey black arasında bir fark varmı yani...
lütfen cevaplarınızı bekliyorum
ayrıca şu an yüklü olan turkey navi black versiyonu

cabbar100

cabbar100

Üye
zaferutkuarslan rica ederim. Navi ile black arasında şu iki fark var(benim bildiğim) navi fw'si ile kullandığında GPS daha iyi çekiyor. Ben C6 fwsi kullanmadan önce hep Navi fw'si ile kullandım telefonumu. (üstelik benim telefon kırmızı, siyah tel.de daha iyi hoş gözükür ) Bir de bildiğin gibi tema farkı var. Eğer yeni bir yazılım çıkar da black koduyla yine gözükmezse navi kodu girip güncellersin.

emr-erock

emr-erock

Üye
tabiki black yüklenir.Birde kendinizi bu v60 güncellemesine Falza kaptırmaın çıkmassa hayal kırıklığı yapar sonra...^^

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
çok saol 'Cabbar100'(Üstteğmenim) kardeşim O zaman dediğin gibi ben turkey navi de kalayım hem tema güzel oluyor ekranda hem dediğine göre gps daha iyi imiş bir kaç yerdede navigasyonun ücretsiz olduğunu okudum :aha:
Ben Naviden Devam Ediyorum Kardeşim çok saol aydınlattığın için

cabbar100

cabbar100

Üye
Rica ederim Zafer kardeşim dediğin gibi navigasyonu ücretsiz olarak kullanabiliyorsun. Forumun arama bölümünü kullanarak bunun için gerekli ayarları anlatan konulara ulaşabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...