5800 problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mhustafa

mhustafa

Üye
    Konu Sahibi
5800 problem
arkadaslar ben telefonumu usb ıle pc ye baglıyıp hafızda kı 400 parcayı bıkerede pc ye kopyalamaya kalktım ve telefonumun bı sure sonra sarjı bıtıp kapandı elıme aldımda yanıyordu her yerı cıkardım nevar ne yok sabaha kadar bekledım acıkta sabah sogumustu tabı tekrar bataryayı taktım ama artık usb yerı flası ve sarjı calısmıyordu sızce yapılırmı oluru varmı yoksa yenı bı telmı al dersınız bana

*-king-*

*-king-*

Üye
hard format at dicem de usb yerıyle ne alaka :hmmm servise götürmek en mantıklısı

mhustafa

mhustafa

Üye
    Konu Sahibi
valla servıse vermedım guvendım bı telefoncuya verdım arayıp soleyın dedım oluru varmı varsa ne kadar degermı

*-king-*

*-king-*

Üye
eger garantisi duruyorsa servis bedavaya yapar normal telefoncu para alır

mhustafa

mhustafa

Üye
    Konu Sahibi
garantisi bitti arkadaslar benim korkum yapılmaz olmaz diye aslında

Symbianist

Symbianist

Üye
Valla ciddi bir arızaya benziyor. TelefonCu ile anlaş uygun fiyata yaparsa yapsın yapamazsa da para ister çöpe gider para. Zor bir durum.

yasin-48

Üye
walla kardeşim fala yüklendiğin için devreleri yakmış olabilirsin telini kaybetmek istemiyorsan işini ii yapan bi telefoncuya götür o yapar çöpe etılacak bi durum yok

mhustafa

mhustafa

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5.03 aldım kendıme 5800 da sadece sarj sorununu yaptırıp anneme verdım o kullanıyo arkadaslar ılgılendınız ıcın tesekkur ederım

mhustafa

mhustafa

Üye
    Konu Sahibi
ama hala yaptırsammı kvk ya yollasam oluru varmı dıye dusunmeden edemıyorum tabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...