5800 phone memory-memory card çok acil yardım lütfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ptbull

Üye
    Konu Sahibi
5800 phone memory-memory card çok acil yardım lütfen!!!
arkadaşlar kafayı yiyeceğim. pc suite ile bilgisayara bağlanıyorum telefon hafızasıda kart hafızasıda dolu gösteriyor. pc suite ten dosya yöneticisine tıklıyorum iki hafızada boş alan 0 (sıfır) byte yazıyor. Ne yapmam lazım lütfen yardım edinnnnnnnnnnn

omerynd

omerynd

Üye
arkadaşım bu kadar sorun etme az önce benim bilgisayarda da öyle görünüyordu birşey atacaksan depolama modunda at yeter

Perfect!

Üye
hafıza kartına telefondan biçimlendir yap depolama ilede olur ama

ptbull

Üye
    Konu Sahibi
bunun sebebi nedir? telefon hafızası hiç açılmıyor

Perfect!

Üye
nasıl açılmıyo ya telefondandamı

ptbull

Üye
    Konu Sahibi
pc suite ile bağlantı yapıyorum dosya yöneticisine giriyorum iki hafızada gosteriyor.
phone memorye tıklıyorum hiç bir şey gözükmüyor
yardım edecek kimse yok mu

SilentOne

SilentOne

Üye
çok ilginç hiç pc suit modunda girmedim hep depolama moda da girdim way be boyle sorun verdiqini bilimiyordum

celibar

celibar

Üye
telefonu bağladıktan sonra direk program üzerinden değilde masaüstünde yer alan bilgisayarım üzerinden telefonuna gir.5800'ı pc suit yerine ovi suit programı ile bağla.ovi suitle çalışmaması için pc suit programını kaldır.eğer telefonu bluetoothla bağlıyorsan o bağlantıyı kes.bluetooth bağlantısı pek sağlıklı değil.onun yerine usb ile bağla.daha da düzelmezse telefonu farklı bilgisayarda suit modunda bağlayıp dene.ve son olarak telefona bi format at.belki düzelir.

haybea1393

haybea1393

Üye
Arkadaşlar o problemi kendi telefonum için çözdüm.5800 forumda yazdığım yorumu kopyalıyorum okuyun yardımcı olucaktır.
''Problemin kaynağı Opera Mobile çıktı. Yani şu konumdaki E:\system\data\OperaMobile 5 MB lık dosyanın içinde var. Bu klasörü hafıza kartına tekrar attıp denedim pc suit modunda açtığımda telefon hafızasında hiç bir klasör görünmüyor hafıza kartında görünse bile içeriğe ulaşılamıyor ayrıca özelliklerden baktığımda iki hafızanında tamamen dolu olduğunu gösteriyor. Yani ne varsa o 5 MB lık klasörde. Şimdi kafamda da şöyle bi soru işareti oluştu acaba her OperaMobile kullanıcısında bu problem oluşuyor mu yoksa sadece benim indirdiğim veya gezindiğim bi sitenin artıklarından kaynaklanan bi problem mi bu ? Onuda artık konuyu görüpte aynı problemle karşılaşanlar varsa yorumlarıyla öğrenebiliriz belki başka nedenlerden de oluşabiliyodur aynı problem. Benden bu kadar :)''
Telefonunuzu depolama modunda pc ye bağlayıp E:\system\data bu dizini açın ve içinde OperaMobile klasörü varsa silin gitsin ;)

wallx

Üye
hocam bende opera kurulu değil ama aynen hafıza kartıda telefon hafızasıda dolu gözüküyor ayrıca tel hafızasının içine grdiğimde içeriği göremiyorum ,depolama olarak bağlandığımda bilgisayara 4gb boş gözüküyor, 2-3 gün önce yazılımı yazılımı 5 e yükseltmiştim bununla bir ilgisi olabilirmi ?

vivalamurat

Üye
aynı sorun bendede var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt