Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Pc Suıte ile bağlanma sorunu :((
Sponsorlu Bağlantılar
byrm05
Üye
Konu Sahibi
5800 Pc Suıte ile bağlanma sorunu :((
Arkadaşlar 5800 cihazıma usb bağlantı kablosunu taktıktann sonra pc suıte modunda bağlanıyor ama bilgisayarda gözükmüyor bu sorun 2 gün içinde ortaya çıktı telefona ve pc ye format attım ama yinede sonuç değişmedi yardımlarınız bekliyorum
Arkadaşlar 5800 cihazıma usb bağlantı kablosunu taktıktann sonra pc suıte modunda bağlanıyor ama bilgisayarda gözükmüyor bu sorun 2 gün içinde ortaya çıktı telefona ve pc ye format attım ama yinede sonuç değişmedi yardımlarınız bekliyorum
Telefona taktıktan sonra pc suiteyi sec..olmuosa pcnin card reader driverini kur..yine olmuosa kabloda sorun olabilir Yeni kablo ile dene
byrm05
Üye
Konu Sahibi
diğer modlarda (depolama,görüntü aktarımı gibi) görüyor usb kalbosunda bi sorun yok gibi gözüküyor. pc nın driverlerindede sorun yok başka ne olablr ki
aliçoooo
Üye
Baska ßir ßilgisayarda Dene
esas_cocuk
Üye
Bu sorunu halletmek ıstıyosan en kolay yolu bılgısayara format atmaktan gecıyo aynısı basıma geldı format attım ve ovi suit in en son versıyonunu kurdum sende dene...sorunlar ortadan kalktı...telefonu guncelledıkten sonra olmuştu bu sorunlar bende...
byrm05
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar sorunu halletim yardımlarınız için teşekkür ederim.usb pc suıte modunu seçtiğim zaman aygıt yöneticisinden cihaz devre dışı bıraklımış olarak gözüküyordu etkinleştirince sorun kalmıyor.
ovi suit 2.0.002.48 son sürümü nokianın sitesinde mevcut indir fakat önceki ovi suit leri kaldır kayıt defterındende sil ccleaner ile temizle bilgisayarı daha sonra ovi suit i kur sorun hallolur olmazsa telefona hard format at...
GrknYavas
Üye
aynı sorun bende de vardı arkadasın dediği gibi yapdım düzeldi güzel çözüm
GrknYavas
Üye
yaw düzelmişdi yine aynı hatayı veriyo temelli düzeltmenin formülünü bilen var mı
erqt90
Üye
aynı sorun bende de var aygıt yöneticisinden etkin yapıncada aynı hatayı veriyor yapacak bişi yokmu
07vatan
Üye
benim telefondada pc suite modu görünmüyor sadece depolama modu görünüyor ilgilenirseniz..............
uygar0
Üye
Peki aygıt yöneticisi nerede???
fb li
Üye
arkadaşlar benim 5800dada bir sorun var telefonu pcye takıyorum pc suite modunu seçiyorum ama telefonun hafızası ve hafıza kartı dolu gözüküyor yardım edene şimdiden teşkkür ederim
silver_cover
Üye
evet bu sorun çoğu kullanıcıda var ve bu yüzden nokia yeni bir güncelleme yapcağını duyurdu. kasımın ortalarında gelcekmiş.inş flash lite da gelir ..
serkan234
Üye
Arkadaslar bendede oyleydi ugrasirken sorunun cozumunu buldum sanirim telefon kapaliyken hard format atiyoruz ya o anda usb takili olsun format atarken usb rom yukluyor onadn sonra sorun kalmadi bende deneyiniz