5800 oyun kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msndeyim

msndeyim

Üye
    Konu Sahibi
5800 oyun kurulumu
Forumda bir çok kişi 5800 için oyun paylaşımı yapmış. Bende bu arkadaşlardan paylaştıkları oyunları indirdim. Oyunların jar uzantılı olduğunu gördüm. Öncelikle oyunları paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Fakat oyunların paylaşılması kadar, 5800 için bu oyunların nasıl yüklenmesi gerektiği de önemli değil mi? Ben ve benim gibi oyunların nasıl yüklendiğini bilmeyen arkadaşlar için forumdaki bilen arkadaşlardan güzel bir yükleme açıklaması istiyorum. Dolayısıyla;
1. Oyunlar nasıl yüklenmeli?
2. Oyunlar tel. ya da hafıza kartına mı yüklenmeli?
:aman2::allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
indirdiğin jar veya sis uzantılı dosyaları telefonun hafıza kartına at.sonra dosya yöneticisinden neyere attıysan bul ve üzerine tıkla kurmaya başlar.hafıza kartına kurman daha iyi olur.

msndeyim

msndeyim

Üye
    Konu Sahibi
sağol dostum teşekkürler.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
telefonunun pc suiti yüklüyse pcde, saatin orda simgesi olur o simgeye tıkla açılan programda solda senin telefonunun resmi var. Yüklemek için buraya sürükleyip bırakın(yada buna benzer) bişey yazar orda. pye indirdiğin oyunları,programları tut oraya sürükle bırak. sana soru soracak yüklemek istiyonmu harbiden diye ona he de, sonra telefonuna oyun kendisi kurulacak, sana nereye kurulsun diye soracak telefon sende hafıza kartını seç.

msndeyim

msndeyim

Üye
    Konu Sahibi
telefonunun pc suiti yüklüyse pcde, saatin orda simgesi olur o simgeye tıkla açılan programda solda senin telefonunun resmi var. Yüklemek için buraya sürükleyip bırakın(yada buna benzer) bişey yazar orda. pye indirdiğin oyunları,programları tut oraya sürükle bırak. sana soru soracak yüklemek istiyonmu harbiden diye ona he de, sonra telefonuna oyun kendisi kurulacak, sana nereye kurulsun diye soracak telefon sende hafıza kartını seç.

pc suite derken Nokia pc suite mi yani

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Aynen de o. Kur onu pcye çok işine yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt