5800 Oyun Kaldırma Sounu Lütfen Yardım.:(((((((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WesterN^^

Üye
    Konu Sahibi
5800 Oyun Kaldırma Sounu Lütfen Yardım.:(((((((
İlk önce yüklü uygulamlara girdiğimde jar uzantılı oyunlar özükmüyordu o sorunu temaları kaldırarak çözdüm.
Ama şimdide o oyuları kaldırmak için normal menüden veye yüklü uygulamalardan kaldır dediğim zaman sonuna geldiğinde kaldırma başarısız! hatasını alıyorum o oyunu tekrar yüklemeyeçalıştığımda bozuk jar dosyası hatasını veriyor amaoyund açılmıyor (REAL FOTBALL MİNİGOLF CRAZYTAKSİ HEPSİNDE AYI HATA) Hard format atmadan bir çözümü varsa lütfen yardım:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

simaros

simaros

Üye
Valla tekçare hard format

63urfalı

63urfalı

Üye
kendine program kaldırma pro indir ooooooo kaldıracaktır bende böyle olyordu pro kulanıyorum

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
signed olması lam ama

OğuzcanAbi

Üye
imzalarsin olur biter

WesterN^^

Üye
    Konu Sahibi
ewetbenim için siged olması lazım

free signer işe yaramıyor opdayada imei verek istemiyorum

--------------- Ekleme ---------------

hard formatı yedi D:

enescebeci

enescebeci

Üye
:heyo::D

--------------- Ekleme ---------------

arkadas ben samsung star wifi alcam o mu iyi nokia 5800 mı?

musdal

Üye
ihtiyacı olan arkadaşlar okusun, telefonun dilini inglizce yapıp yeniden başlatın sonra program kaldırılabilir, ayrıca yüklediğiniz bir program açılmıyorsa telefonun dilini ingilizce yapıp programı öyle kurun sonra dilini eski hale getirip kullanabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: memeto9898

dasi123

Üye
S.a Nokia 5800 da Foto çekerken bazı yerlerde kumlu gösteriyor nedenini bilen varmı ?

asigsasi

asigsasi

Üye
ilk önce teli kapatma tuşundan hafıza kartını kaldır de ve hafıza kartını çıkar ve 1 dakika sonra geri tak daha sonra telefonu kapat aç ve tekrar o programı kaldırmayı dene bazı programlarda kaldırırken kod ister o kodu kaldırma esnasında verir o kodu girmen lazım

efsane7474

Üye
program kaldıramıoruz.. başka çözüm ???????????*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt