Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 Orjinal rof Dosyasına Sadece C6 Yatay Ekranı Eklenirmi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zafer Arslan
Üye
Konu Sahibi
5800 Orjinal rof Dosyasına Sadece C6 Yatay Ekranı Eklenirmi ?
merhaba arkadaşlar 5800 v52 orjinal rof dosyalarına c6 nın sadece yatay ev ekranı ve widget lerini eklemek mümkünmü eklenirse hangi dosyalar hangi dosyalara eklenecek
Zafer Arslan
Üye
Konu Sahibi
kocaman sitede bir sürü c6 modlama yapan arkadaş var saoğlun çok yardımcı oldunuz yani o zaman ben derimki hiç kusura bakmayın o modları siz yapmıyorsunuz hazıra konup yaptım diyorsunuz... Üzgünüm
Şehriyar
Üye
bununla ve c6 tus kilidi icin cok ugrastim ve benim gibi bicok baska ugrasan oldu ama yapamadik.. sebebi basit dosyalari bolemiyoruz.. ya c6 nin tum dosyalarini alacaz yada hicbirini.. bi dosya eksik olsun calismiyor..
Zafer Arslan
Üye
Konu Sahibi
çok sağol SEHRİYAR kardeş bir tek tenezzül edip cevap yazan sen çıktın...
anladım çok saol açıklamaların için
Şehriyar
Üye
ama tabiki mumkun olmayacak diye bisi yok pnht bu konunun uzmani yaparsa onlar yapar bizim forumumuzdakiler daha toy bende dahil kimse alinmasin bugun burda her fw yayinlayan kisi rofs dosyasini acabilmek icin pnht nin yaptigi programi kullaniyor yani..
yarox
Üye
Bunla ilgili mod olabilir
Şehriyar
Üye
sanmiyorum.. Acikcasi pek ugrasilmasini da istemem sahsen ben yapabilcek olsamda yapmazdim.. neden yapiyim ki telefonu cikaran firma ilgilenmiyosa ben niye ugrasiyim..