5800 önerirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaqn_ant_07

Üye
    Konu Sahibi
5800 önerirmisiniz
beyler ben müzik dinleyip mesaj yazıp wi-fi olan bi telefon alıcam

5800 önerir msniz yoksa o paraya başka telefon alıyım mı ? alırsam da önerileriniz neler

kutluay5

kutluay5

Üye
bak kaliteli yüksek müzik istiyosan 5800 al ama sadece bunu istiyosan :D yani 5800 8 ay kullandım hiç hızlı değil sürekli bi kasma bişey falan falan bi resim bile açamıyo hızlıca dokunmatik ekranı multi touch değil zor algılıyor dokunmatik bişey istiyosan iphone al ama iphone da da müzik sesi çok değil 50 tlye hoparlör alırsın iş biter ve iphone çok hızlı çalışıyor benim fikrim bu :)

kol@j

kol@j

Üye
5800 telefonun fanları varken bu soruyu sorman biraz garip...
gene de cevap vereyim

müzik dinlemek için XpressMusic serisi ya da sony ericson walkman serileri idealdir.

wi fi li olanları nokia XM serileri
5800, 5530, 5730 bu üçü

wi fi li sony ericson walkman ise
W705, W995 bu ikisini buldum ama ikiside dokunmatik değil...

yukarıda verdiğim modeller içerisinde en belirgini gene 5800 görünüyor...

hayırlı maxicepler...

kutluay5

kutluay5

Üye
dostum gerçekten pişman olursun 5800 alınca çok yavaş bi alet ben hacklemiştim onu bayağı hızlanmıştı ama yine de yavaş :S sony ericson falan hızlı ama bütçen varsa en azından bi iphone 3 alabilirsin ;)

orhaan48

orhaan48

Üye
bak kaliteli yüksek müzik istiyosan 5800 al ama sadece bunu istiyosan :D yani 5800 8 ay kullandım hiç hızlı değil sürekli bi kasma bişey falan falan bi resim bile açamıyo hızlıca dokunmatik ekranı multi touch değil zor algılıyor dokunmatik bişey istiyosan iphone al ama iphone da da müzik sesi çok değil 50 tlye hoparlör alırsın iş biter ve iphone çok hızlı çalışıyor benim fikrim bu :)
1. si 5800 tam bir teknoloji harikası cihaz ama en önemli si teknoloji ile aranın çok iyi olması gerekirki bu cihazdan tam performans alabilesin. dokunma hasasiyetine gelince benim cihaz yüklediğim prolar sayesinde dokunma hasasiyeti on numara. lafın özü teknoloji ile aran iyi ise ve yeterli bilgin varsa bu cihaz mükemmel.

kazablanka61

Üye
1. si 5800 tam bir teknoloji harikası cihaz ama en önemli si teknoloji ile aranın çok iyi olması gerekirki bu cihazdan tam performans alabilesin. dokunma hasasiyetine gelince benim cihaz yüklediğim prolar sayesinde dokunma hasasiyeti on numara. lafın özü teknoloji ile aran iyi ise ve yeterli bilgin varsa bu cihaz mükemmel.

Bende 5800 kullanicisiyim suan onunlawifiden baglanarak yaziyorum.hakikaten teknoloji harikasi cihaz telefondan fazlasini barindiriyo.ekrani yetersz gelirse bagla tv ye genis gnis izle ayni bilgisayar sambiyan ozelligi harika bilmeyen yok mobilde number one isletm sstemi.tereddut etme yannda 8gb kart var.muzik harika wifi keza ole bide yaz dedn sanirm oda cok kullansli sonucta telefn bu amr 444 mhz islemcisi var yanls degilsem.dowloadi ole hizliki inan bilgisayardan cok hizli....netten kurtlar vadisini mp4 indirdim izledm.biraz kaslmalar var....8 gb doldurdum icini:) oviden ole programlar varki...mesela nimbuzz yukle msn face yahoo alayina ayni anda gir ustelik ucretsiz demoda devil oviden indir.diyelim kafedesn arkadasnda pc sinde msnden sesli girus telefon ile ucretsiz daha neler neler....su terazisi programi bile var :)))))) dusunme memnun kalacaksn 5800 dan....:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Bende 5800 kullanicisiyim suan onunlawifiden baglanarak yaziyorum.hakikaten teknoloji harikasi cihaz telefondan fazlasini barindiriyo.ekrani yetersz gelirse bagla tv ye genis gnis izle ayni bilgisayar sambiyan ozelligi harika bilmeyen yok mobilde number one isletm sstemi.tereddut etme yannda 8gb kart var.muzik harika wifi keza ole bide yaz dedn sanirm oda cok kullansli sonucta telefn bu amr 444 mhz islemcisi var yanls degilsem.dowloadi ole hizliki inan bilgisayardan cok hizli....netten kurtlar vadisini mp4 indirdim izledm.biraz kaslmalar var....8 gb doldurdum icini:) oviden ole programlar varki...mesela nimbuzz yukle msn face yahoo alayina ayni anda gir ustelik ucretsiz demoda devil oviden indir.diyelim kafedesn arkadasnda pc sinde msnden sesli girus telefon ile ucretsiz daha neler neler....su terazisi programi bile var :)))))) dusunme memnun kalacaksn 5800 dan....:oke:

5800 i kullandkca ozelliklerini bildikce zevk alcan....8 gb kart veren baska marka yok sanrm...bilgisayara o kadar bilgi yuklersen kasiyo:) ben sadece mp4 film izlerken kastini gordum opera tarayici var onu yukledm 5 web sayfasi actim nimbuzda msn art face actim birsurude program yukledm....ve film actm haliyle kasar:))))) bak mesela 3.2 ekran 16milyon renk bilgisayarlarla ayni sen telefonu al programlarda sana yardmci olucam [email protected] msn im cokkkk memnn kalcan yardmci olduysam ne mutlu bana(h)

kalash

Üye
sadece müzik dinlersen sorun yok ama fazla program açınca vb şeylerde donma olabiliyor reset atabliyor ama müzik için süper tavsiyem tema bile yükleme geçişler yavaşlıyo işlemcisi yavaş cidden müzik telefonu :d müzik wi-fi yde bi msn kullanırsın video seyretmeyi pek düşünme :D siteleri olduğu gbi açan bi program var eğer onu yüklersen telefon açılmaya biliyo :D arkın öle oldu ama müzik diosan kesinlkle tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt