5800 nokiadan mesaj geldi "yeni yazılım var" 26/08/2010

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
380 liraya sıfır omnia buldum alsammi acaba garantisi yok ama kafam karıştır :s

omnia hangi modeli bi çok omnia var ama i900 omnia veya b7300 omnia lite ise al derim şahsen bende düşünüyorum...

ayrıca arkadaşlar boşuna symbian '3 beklentisi içerisnde olmayın adamlar ticari düşünüyor c6 satmak varken nie 5800'a güncelleme olarak eklesin ki çok saçma bişey bu...

Barbo2

Barbo2

Üye
ya zaten zar zor uygulama buluyoruz 5800a symbıan3 gelirse elimizdekilerde gitçek arkadaşlar telefon çıkalı nerdeyse 2seneyı geçti hala ngage gelcek bekle babam bekle ya bazı arkadaşlar harbiden çok şey istiyo n97 ev ekranı filan nokıa mecburmu bunu yapmaya anlamıyorum ozaman ne anlamı kaldı 5800ın hem o arkadaşlar bilseler o ev ekranı ve widgetlerin nekadar çok şarj yediğini anllarlar gereksiz olduğunu neyse herkezin bi isteği olacak tabiki saygı göstermek lazım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia 5800 v52 çıktı arkadaşlar telefonlarınızı güncelleyin...

umutgidik

umutgidik

Üye
v52 çıkmıştır arkadaşlar ama tam bir fiyaskodur. HALEN RDS ÇÖZÜLMEMİŞ :box

sovalye28

sovalye28

Üye
ee ne deişti şimdi:))))

umutgidik

umutgidik

Üye
ee ne deişti şimdi:))))
Nokia'nın itibarı değişti bence :) Dalga geçer gibi ne V51'de nede V52'de gözle görülür bir değişiklik yok! Rds'li radyo diye bas bas bağırıyor rds yok. Dokunmatiğini istese çok daha hassas yapabilirler nitekim C6 fw v2/v3'te görülüyor. Ev ekranında bırakın widget desteğini ev ekranı dönmüyor bile. Kullanıcıları bir süre daha meşgul etme amacı güden saçma bir güncelleme... :(

uyuss_Sehzade

Üye
NOKİA YAPTI YINE YAPICAGINI:)) 428 MB OLAN NOKİA 5800 NAVİGASYON TELEFONUNA CIKARTILAN V52. ŞİMDİİ 5800 EXPRESSMUSİC TELEFONUNA V52 YAYINLADI..HELAL OLSUN KANDIRILDIK YINE HAYIRLI UGURLU OLSUN AMA OLSUN NOKİA YINEDE CALIŞIYO HATALARI DUZELTMESEDE GUNCELLEME CIKARTIYO YANE SIZ ONA BAKIN USTUNDE DURUYO DEMEKKİ:)) V60 2011 YILINDA CIKICAK ARKADAŞLAR GRŞZZ:ehe

HackerCelik

HackerCelik

Üye
    Konu Sahibi
bune saçma iştir ya 5 mb lik bi güncelleme yayınlayıyo üstelik hiç bi hata giderilmemiş dalgami geçiyo bu nokia napıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt