5800 navigosyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tek_yildiz06

tek_yildiz06

Üye
    Konu Sahibi
5800 navigosyon
arklar bende 5800 var bunu alırken navıgosyon fılan bedava fılan demedıler . sımdı navıgasyonu kendı ınternet agımla kulanıyorum oyle calısıyor ama, ınternetı kapatınca sebekden gırsınmı sorusu nu soruyor, buna evt dersem sebeke uzerınden gırıp ucretlendırmemı uygulanır acaba.

karloff

Üye
Nokia Ovi maps'da navigasyon bedava. Uyduyu kullanıyorsun bu nedenle ücret ödemesi yapmıyorsun. Ama sen şebeke internetini kullanırsan tabiki ücretlendirme olur.

tek_yildiz06

tek_yildiz06

Üye
    Konu Sahibi
bu ovı mabs dedıgın sey telefonun menusendekı harıtalar oluyor herade ordan gırınce zaten sebekeyı soruyor hersey ıcın ..

--------------- Ekleme ---------------

arbada kulanmak ıstıyorum buludungum yerden baska yere gıtmek ıcın yerı secıyorum ama hata verıyor arac navıgasyonu bu konumda baslatılamıyor hatası _?

mrtglr55

Üye
arkadaşım bende ilk defa şimdi denedim navigasyonu direk girdim çok güzel sonuç aldım hiç de knt gitmedi;)

akrcakrc

Üye
yaw ayarlardan açarsanız şebekeyi kullanır ancak sadece ilk yer tespitinizi yapmak için. oda çok cüzi bi miktar kullanım ücreti var mesela 0,005 lira gibi bi kuruş bile etmiyor.Eğer ayarlardan kapatırsanız o da gitmez ama bu sefer yerinizi tespit için 2-3 dk yada daha fazla süre ile beklemeniz gerekebilir.Zaten navi olayı tamamen ücretsiz bişiydir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...